Trött!

Är faktiskt väldigt trött nu, dessutom börjar jag bli förkyld, tror jag i alla fall, sen är det väl ett kännt faktum att vi karlar blir gnälliga som satan så for det tar emot lite. Eller?

Det får vara hur det vill med det, jag brukar mena att det spelar väl för fan ingen roll vem som har ondast när två träter om denna saken och båda har brutit ett ben, båda har ju ont, eller hur?

Nu har jag ont i kroppen, har extra jobbat en hel del vid detta hemma varande. Det är inte det att jag vill jobba så förbannat när jag är hemma, nä just nu behöver vi pengarna. Just nu lever vi på min lön.
Min fru har nämligen inte fått ut lön sedan mitten på maj månad........arbetsgivaren bara försvann, puff...borta!
varför han försvann kan ju vara det samma just nu, men väck är han.

Detta är nu tredje gången man försöker att delgiva mannen så han ska infinna sig på tinget, men inte då, inte dyker han upp inte. Det som kan reta gallfeber på mig är det facto att Svenskt rättsväsende i dessa fall är totalt förblindat av humanism.......FÖR DOM KRIMINELLA JA! Det är två pers. som sitter i skiten utan lön, han har fyra (4) konkurser på sig i år, det finns inte en delgivningsman som har hittat denne mannen på åtskilliga år. Fruns och hennes arbetskamrats advokat har använt sig av delgivningsmän för detta ändamål, dock ligger dom en eller två månader före tingsrätten, men inte ett spår. Vi går på knäna nu, ekonomiskt! Han lever livet, tack vare Svenskt rättsväsen!

När sedan tingsrätten får fingrarna ur röven och delgiver honom, jaha, då använder man sig av exakt samma delgivningsmän som advokaten, delgivningsmännen försöker väl inte med alla medel som står till buds övertyga rätten om att dom redan försökt kan jag tro, dom har ju familjer att försörja dom med, eller också är det så att dom måste enligt Svensk lag, fast dom vet att det är lönlöst.

Varför beter man sig så har inom rättsväsendet? Varför kan man inte se att här sitter det en familj och får leva på undanstoppade sparpengar, och när dom är slut lever man på skorpor och vatten, fast det jobbas så kroppen skriker!
Varför ser man inte att mannen inte kommer att infinna sig på tinget efter alla gånger det försökts att få dit honom. Varför fortsätter man att ge denna man chans efter chans, han har över en (1) miljon i privata skulder hos kronofogden, men jag garanterar att han har större tillgångar än mig. Ändå får han chans efter chans att infinna sig till tinget! Varför?

Varför skriker min kropp av smärta och inte hans?

Varför finns denne mannen överhuvudtaget i mitt huvud?

Varför sitter han inte bakom lås och bom?

Ted!

Kommentarer
Postat av: Liselotte

Karl eller inte - både du och Britt har ta mig fan all rätt att gnälla nu!

2009-11-03 @ 19:51:09
URL: http://cancerlotta.blogg.se/
Postat av: Ted!

Ha ha, ja det kan nog va så nu va.....:)

2009-11-03 @ 22:04:55
URL: http://idregut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0