Jaa du, vad fan säger man..........

Ibland blir jag mer än lovligt orolig för vissa element som dessutom får bära en prästkappa!

Personligen tror jag att han är sur för att han inte blev katolsk präst på ett internatskola för pojkar. Troligtvis är han även "smygbög"!

Jag skäms över att vara människa när jag är tvungen att konfronteras med sån här dynga! Har faktiskt inte kollat om denna sak som kallar sig Gud's sändebud är gift eller inte. Är han inte det är han garanterat smygbög!
Om han är gift, ja då är han nog smygbög ändå!

Å finns det en kvinna i hans liv så tycker jag jävligt synd om henne, för har han den inställningen till homosexuella så törs jag inte tänka på vad idioten har för kvinnosyn! Burr!

Jag måste på något vis förmedla detta till en större massa så det inte göms undan i en lokal tidning, hm, länkar nog iväg den till Aftonbladet och Expressen...........så gjort!

Gert Fylking ska få den med!

Kan för mitt liv inte fatta att man kan missunna människor av kött och blod känslan att få uppleva kärlek!


Har även irriterat mig nått så in i helvete på folk som lägger sig i saker dom inte har med att göra, och det bara för att dom själva ska framstå som "dom goda"! Det handlar nog mer om egen erkännande och dåligt självförtroende/samvete kan jag tänka.

Denna dag började i irritationens tecken......får nog ändra på den saken innan resten av familjen vaknar, annars blir det nog en väldigt lång dag........

Blir nog bättre under dagen. Höstkuppen börjar ju idag!

Ted!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0