Dubbelmoral!!!

Läste i dagens blå tidning att det var en jävla massa killar som ville bli striptease artister! Närmare 200, man sökte killar som var villiga att på allsköns tillställningar, mot betalning röra sig i förförisk dans och samtidigt ta av sig kläder på det sexigaste sätt man bara kan, allt för att egga upp den betalande publiken. Kan även tänka mig att det ingår en liten utbildning på något för ändamålet utsett dansinstitut.

I Skogsby gjordes nästan samma sak. dansare som mot betalning rörde sig i förförisk dans och samtidigt tog av sig kläderna på det sexigaste sätt dom bara kunde, allt för att egga upp den betalande publiken. Två skillnader, den ena är att den betalande publiken åkte till dom exotiska dansarna i Skogsby, och den andra, det var kvinnor som dansade.

Så nu undrar jag på det mest försynta sätt jag bara kan, vart fan är moralkärringarna som stod med plakat och banderoller på Ölandsbron för att stoppa denna styggelse nu??????? Har inte sett ett enda moralplakat!

Nä, det är klart, när kärringarna ska ha kärringkalas måste dom ju ha lite lammkött att titta på. Då är det inte så farligt, dom tittar ju bara, förbannade moralkärringar! Det har alltid genom tiderna varit på detta vis, så fort en karl utövar vad som i en kvinnas ögon är ett fördärv för mänskligheten så ska det bäras på plakat och hotas med bålbränning. Men om en kvinna utövar samma synd, jag då är det bara en harmlös företeelse som knappast kan kallas för annat än att ha "lite roligt"

Jag tycker inte att utnyttjande av en annan människa på något vis är ok om inte människan är med på noterna. Men det är väl det som är skillnaden här då kan jag tänka mig. I Skogsby dansade dom väl med en pistol mot huvudet??? och på bemanningsföretaget är det frivilligt.....jag vet inte, har inte sett någon av dessa dansare så jag kan egentligen inte yttra mig.

Skillnader finns säkert i de olika företagen men det är inte det som är poängen, poängen är, samma sorts dans, samma sorts betalning av kunder, samma valuta på pengar. Men tydligen är det mer ok när det är män som dansar för kvinnor!!!

Ted!Bögfobi?? Inte då jag!

Jaha, då var det avgjort då, homosexualitet främjar artens överlevnad!

 

Läste en artikel i Illustrerad vetenskap om hur homosexualitet främjar artens överlevnad, man menar att homosexualiteten är utbredd i över 1500 arter i vår store Guds fauna. Enligt de flesta religioner är ju detta en ren och skär synd, så man kan ju fråga sig vad det stora överkuckut säger om detta!

 

Två biologer (Nathan Bailey och Marlene Zuk) har funnit att överlevnadschansen för tex, albatrossungar som tas om hand av två honor är betydligt större än de ungar som tas om hand av ett par som består av ett av vardera kön! Dessa två forskare menar att, citat ”homosexualitetens verkliga värde ligger i en ökad beteendemässig flexibilitet, ju mer anpassningsbar en art är, desto större chanser att överleva. Dessa fakta kan överföras på de flesta arter.” Slut citat!!!! Där ser man!

 

Jag kan inte annat än jubla över detta!!!!! Jag menar, partnerskap, giftermål eller kärlek ska väl ändå inte ha några gränser, egentligen. Om två människor, innerligt älskar varandra, vem är då du och jag som ska säga att detta inte är ”naturligt” Ha! I och med dessa forskningsresultat fick vi oss allt en smäll på käften. Jag säger som jag alltid sagt, dom som skriker högst är troligtvis dom som fantiserar mest och bor längst in i garderoben!

 

Sen vill jag bara säga till alla er som inte tycker att homosexuella ska få adoptera barn, se er omkring för fan, hur många heterosexuella par ser ni inte som skulle gett fan i att skaffa barn? Jag är fullkomligt övertygad om att ett homosexuellt par älskar och värnar om sitt barn dubbelt så mycket som ett ”normalt” par! Vi heterosexuella tar liksom för givet att vi ska få barn, och med det antagandet ser vi oss själva som ofelbara föräldrar, ja tjena mittbena!

 

Det är alldeles för lite kärlek och omtanke i världen, låt människor leva som dom vill och inte efter dina normer, för vem fan har sagt att dina normer är dom rätta!

 

Ted!

 


Sitt ner och sup!

Denna hade jag glömt att jag skrivit...hi hi. Men håll till godo, och klandra inte mig för att jag är sjuk i huvudet! :)

 

Var nödd och tvungen att småle lite för mig själv idag, det var lite mycket gnäll och tandagnissel på båten i dag, ligger i Norrköpings hamn och lossar, det ena efter det andra har gått sönder och alla tjatar och vill att jag ska vara över allt och fixa dessa problem.

 

Så till slut gick jag in på den ena toaletten och satte mig i lugn och ro ett tag, inte för att skita utan för att helt enkelt gömma mig. Nu var det inte det jag smålog åt, utan det facto att jag kan inte sitta på en toalett (även om jag bara ska gömma mig en stund, bara för att få några minuter lugn och ro) utan att bli skitnödig. Sätter jag mig ner på en toastol, med fullt utrustad arbetsklädsel, ja då kan du då ge dig fan på att jag blir skitnödig. Det är bara att ”hasa” ner overallen och börja skita.

 

Lika dant är det om man mitt i natten vaknar och är pissnödig, man är så trött att man knappt kan gå utan att slå hål i väggarna. Jaha, då sätter man sig ner för att slippa stå, och va fan händer. Jo då, man blir skitnödig, det är bara att börja skita, för du kommer då fan inte undan när du väl satt dig ner. Sen kan man ju glömma det där med att somna om i rödaste rappet.

 

Lika idiotiskt är det att försöka äta sill utan snaps, sitta där med en sillbit på gaffeln  och tro att det ska gå utan en tuting, så jävla dumt. Man får ju abstinens bara man skalat potatisen för fan.

 

Eller som om det skulle gå för en hårt arbetande man med valkar i näven att knyta en slips utan något som gör en stagig på hand, ja tjena! Slips = kalas, och inte fan kan man gå till ett kalas spik nykter. Lika dumt det.

 

Så med detta kan vi alltså summera livet enligt följande små enkla regler!

 

Sitt ner och skit, med en sillbit på gaffeln och en slips runt halsen så får du skita och supa hur mycket du vill! Så enkelt livet egentligen kan vara!

 

Ted!

 

 

 


lagen om alltings jävlighet!

Ja, ska det jävlas så ska det jävlas, det är tydligen så det ska vara ibland. När jag mönstrade på denna gång hade jag lite förhoppningar om en lugn törn, ja tjena. Det var ju som om att be om jäkelskap.

 

Som de flesta kanske redan vet skulle jag denna gång mönstra på som kock i 14 dagar, det flöt ju nästan på som det skulle, tills killen från maskinen (mitt jobb) kom upp och talade om att vatten pumpen på färskvatten sidan till huvudmaskinen läckte. Ja men va fan, det är ju inte mer än max 6 månader sedan vi bussade om den. HELVETE också. Ringer kontoret och meddelar detta, var i det genast ska utredas vad detta beror på, jag talar om att det beror på att idioterna inte kan köra båt. (det kan dom men dom lyssnar inte på instruktioner)

 

Sen han vi inte mer än få detta lagat förns varmvattenberedaren (vvb) slutade värma vatten. Då var det snart dax för maskinisten att mönstra av, så den hade vi inte mycket nytta av, då blev det till att både laga mat och springa i maskin, hjälpa till att bussa om vattenpumpen, köra luckor och ballast. Gick på knäna där ett tag, men allt går ju att lösa med en stänkare innan man somnar ;-)  Sen när vattenpumpen var ombussad och huvudmaskinen provkörd var det dags att sätta in den nya el-patronen till vvb, det gick över förväntan bra.

 

Ända tills det började komma kokande vatten ur kallvattenkranarna ja! Blandventilen hade även den gått åt helvete, plus att det troligen är nått fel på termostaten så vattnet blir så varmt att det kokar. När då blandventilen är trasig så skickade den som sagt in kokande vatten i kallvattenledningarna, då kan ni kanske tänka er vad det gjorde med insatserna i toalettstolarna, jepp, dom smälte och där med blev det till att spola för hand med hink. Ja men va fan, när ska eländet ta slut???

 

Ja inte riktigt än, nu började väl oljebrännaren att läcka brännolja med, hm, visade sig att det var pumpen som läckte, frågan var bara vart ifrån, men efter att ha skruvat isär, och med tur som en tokig, hittat en till att plocka reservdelar ifrån, så var snart pumpen tillbaka skruvad på brännaren och läckan lagad. Tjohoo! Det var även där en tätning och bussning på drivaxeln som var trasig! Men nu då, ska det va slut på eländet nu? Jo tjena!

 

Senare stod jag och bytte insugningsfilter på turbon när jag hörde en jävla smäll och ett satans oväsen, plus att det landade en bult bokstavligt vid mina fötter, säkerhetsventilen på hydroforen gick sönder, all luft och vatten (4 bar) trycktes ut på 3 sek. då var det nära att husse skulle skita på sig kan jag lova, det blev så kallad brottarbralla! Snabbt som fan fick jag rusa dit och stänga av vattnet, vilket bara det gjorde att jag blev sjöblöt, sen blev det till att försöka hitta en passande koppling att skruva dit så det blev tätt. Det fans naturligtvis ingen sådan så det blev till att tillverka och svetsa. (som ni kanske förstår ar jag inte längre i byssan)

 

Nu har i alla fall rörkrökare varit här och bytt ut rörpaketet till vvb så vi får inte kokandes vatten i kallvattnet längre, men felet med termostaten kvarstår dock, den kokar vatten. Men det löser jag med att stänga av vvb innan jag lägger mig, det används så pass mycket varmvatten på dagarna att det inte hinner koka.

 

I morse vid 6 snåret när jag inte kunde sova var jag ner i maskinen och ser att lagen om allt jävelskap fortfarande inte riktigt vill ge sig, synglaset på hydroforen hade spruckit, ja jag säger då det, det blev till att än en gång tömma hydroforen och försöka hitta tätningsgrejer, denna gång var det lite enklare, bara att stansa ut tjocka gummibitar och lägga i redan befintliga muttrar. Men det blev åter nästan en förmiddag utan vatten. Har även satt in en ny temostat i el-patronen, så nu får vi hoppas att detta funkar när jag nu ska hem. annars kommer dom att ringa värre än telefonförsäljare en söndagskväll.

 

Sen all småskit som blir till följd av all annan skit orkar jag inte ens rapportera om, men vatten över el- komponenter, kölen blir full av vatten, proppar som smäller i takt med champagnekorkar på nyår, etc. etc. etc. sen har vi ju dillemmat med att båtfan ska ju lastas och lossas också! Nu väntar jag bara på nästa larm, så man får jobba lite…..pust! Tror jag galant skulle klara av ett vaktmästarjobb i land, ingen som har ett???

 

Ted!

 


RSS 2.0