Bögfobi?? Inte då jag!

Jaha, då var det avgjort då, homosexualitet främjar artens överlevnad!

 

Läste en artikel i Illustrerad vetenskap om hur homosexualitet främjar artens överlevnad, man menar att homosexualiteten är utbredd i över 1500 arter i vår store Guds fauna. Enligt de flesta religioner är ju detta en ren och skär synd, så man kan ju fråga sig vad det stora överkuckut säger om detta!

 

Två biologer (Nathan Bailey och Marlene Zuk) har funnit att överlevnadschansen för tex, albatrossungar som tas om hand av två honor är betydligt större än de ungar som tas om hand av ett par som består av ett av vardera kön! Dessa två forskare menar att, citat ”homosexualitetens verkliga värde ligger i en ökad beteendemässig flexibilitet, ju mer anpassningsbar en art är, desto större chanser att överleva. Dessa fakta kan överföras på de flesta arter.” Slut citat!!!! Där ser man!

 

Jag kan inte annat än jubla över detta!!!!! Jag menar, partnerskap, giftermål eller kärlek ska väl ändå inte ha några gränser, egentligen. Om två människor, innerligt älskar varandra, vem är då du och jag som ska säga att detta inte är ”naturligt” Ha! I och med dessa forskningsresultat fick vi oss allt en smäll på käften. Jag säger som jag alltid sagt, dom som skriker högst är troligtvis dom som fantiserar mest och bor längst in i garderoben!

 

Sen vill jag bara säga till alla er som inte tycker att homosexuella ska få adoptera barn, se er omkring för fan, hur många heterosexuella par ser ni inte som skulle gett fan i att skaffa barn? Jag är fullkomligt övertygad om att ett homosexuellt par älskar och värnar om sitt barn dubbelt så mycket som ett ”normalt” par! Vi heterosexuella tar liksom för givet att vi ska få barn, och med det antagandet ser vi oss själva som ofelbara föräldrar, ja tjena mittbena!

 

Det är alldeles för lite kärlek och omtanke i världen, låt människor leva som dom vill och inte efter dina normer, för vem fan har sagt att dina normer är dom rätta!

 

Ted!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0