Sitt ner och sup!

Denna hade jag glömt att jag skrivit...hi hi. Men håll till godo, och klandra inte mig för att jag är sjuk i huvudet! :)

 

Var nödd och tvungen att småle lite för mig själv idag, det var lite mycket gnäll och tandagnissel på båten i dag, ligger i Norrköpings hamn och lossar, det ena efter det andra har gått sönder och alla tjatar och vill att jag ska vara över allt och fixa dessa problem.

 

Så till slut gick jag in på den ena toaletten och satte mig i lugn och ro ett tag, inte för att skita utan för att helt enkelt gömma mig. Nu var det inte det jag smålog åt, utan det facto att jag kan inte sitta på en toalett (även om jag bara ska gömma mig en stund, bara för att få några minuter lugn och ro) utan att bli skitnödig. Sätter jag mig ner på en toastol, med fullt utrustad arbetsklädsel, ja då kan du då ge dig fan på att jag blir skitnödig. Det är bara att ”hasa” ner overallen och börja skita.

 

Lika dant är det om man mitt i natten vaknar och är pissnödig, man är så trött att man knappt kan gå utan att slå hål i väggarna. Jaha, då sätter man sig ner för att slippa stå, och va fan händer. Jo då, man blir skitnödig, det är bara att börja skita, för du kommer då fan inte undan när du väl satt dig ner. Sen kan man ju glömma det där med att somna om i rödaste rappet.

 

Lika idiotiskt är det att försöka äta sill utan snaps, sitta där med en sillbit på gaffeln  och tro att det ska gå utan en tuting, så jävla dumt. Man får ju abstinens bara man skalat potatisen för fan.

 

Eller som om det skulle gå för en hårt arbetande man med valkar i näven att knyta en slips utan något som gör en stagig på hand, ja tjena! Slips = kalas, och inte fan kan man gå till ett kalas spik nykter. Lika dumt det.

 

Så med detta kan vi alltså summera livet enligt följande små enkla regler!

 

Sitt ner och skit, med en sillbit på gaffeln och en slips runt halsen så får du skita och supa hur mycket du vill! Så enkelt livet egentligen kan vara!

 

Ted!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0