Dubbelmoral!!!

Läste i dagens blå tidning att det var en jävla massa killar som ville bli striptease artister! Närmare 200, man sökte killar som var villiga att på allsköns tillställningar, mot betalning röra sig i förförisk dans och samtidigt ta av sig kläder på det sexigaste sätt man bara kan, allt för att egga upp den betalande publiken. Kan även tänka mig att det ingår en liten utbildning på något för ändamålet utsett dansinstitut.

I Skogsby gjordes nästan samma sak. dansare som mot betalning rörde sig i förförisk dans och samtidigt tog av sig kläderna på det sexigaste sätt dom bara kunde, allt för att egga upp den betalande publiken. Två skillnader, den ena är att den betalande publiken åkte till dom exotiska dansarna i Skogsby, och den andra, det var kvinnor som dansade.

Så nu undrar jag på det mest försynta sätt jag bara kan, vart fan är moralkärringarna som stod med plakat och banderoller på Ölandsbron för att stoppa denna styggelse nu??????? Har inte sett ett enda moralplakat!

Nä, det är klart, när kärringarna ska ha kärringkalas måste dom ju ha lite lammkött att titta på. Då är det inte så farligt, dom tittar ju bara, förbannade moralkärringar! Det har alltid genom tiderna varit på detta vis, så fort en karl utövar vad som i en kvinnas ögon är ett fördärv för mänskligheten så ska det bäras på plakat och hotas med bålbränning. Men om en kvinna utövar samma synd, jag då är det bara en harmlös företeelse som knappast kan kallas för annat än att ha "lite roligt"

Jag tycker inte att utnyttjande av en annan människa på något vis är ok om inte människan är med på noterna. Men det är väl det som är skillnaden här då kan jag tänka mig. I Skogsby dansade dom väl med en pistol mot huvudet??? och på bemanningsföretaget är det frivilligt.....jag vet inte, har inte sett någon av dessa dansare så jag kan egentligen inte yttra mig.

Skillnader finns säkert i de olika företagen men det är inte det som är poängen, poängen är, samma sorts dans, samma sorts betalning av kunder, samma valuta på pengar. Men tydligen är det mer ok när det är män som dansar för kvinnor!!!

Ted!Kommentarer
Postat av: Bobo

Men Ted! Där har du ju ditt nya yrke! :)

2010-05-05 @ 22:19:02
URL: http://familjenberndtsson.blogspot.com
Postat av: Ted!

Ha ha, jag antar att du menar jag ska bli en manlig strippa.....är nog för sent är jag rädd! Inte ens jag skulle vilja betala för att se mig själv!!! =)

2010-05-05 @ 22:46:19
URL: http://idregut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0