Jag hatar flugor!!!!

Förbannade jävla flugor......!!

Nu menar jag inte sådana man kan få om man umgås med dåliga flickor, utan vanliga jävla "skettflôgâr" (skitflugor, eller va f-n det heter på Svenska) Jag blir tokig på dessa förbannade fän!!!

Nu vet jag att jag bor i ett jävligt jordbrukar tätt område, och att flugor är väldigt vanligt förekommande i sådana områden....men va fan, nån måtta kan det väl få vara....=(
har konstant en flugsmälla i händerna när jag går här hemma, har ni någon gång försökt att ta tidningen under armen och gå in i "tankeverkstaden" och i lugn och ro sitta och "tänka" när flugjävlarna, som kamikazebombare, attackerar varenda naken del av kroppen...??

För min del slutat ofta dessa "tankeverksamheter" i lugn och ro med otaliga vansinnesutbrott, svordomar, och en sönderslagen tidning som det sedermera blir ett jäkla liv om, för att den är oläsbar!! Flug jävel, det är ditt fel!!

Fenomenet med att på kvällarna njuta av en bra film på tv:n, eller en stund med rasande fart i ett bilspel på X-box spelet, är på somrarna ett sällsynt evenemang, man får ju för fan blåmärken av försöken att på egen hand utrota detta otyg!!

Sen är det ju märkligt också, att man inte ska få ha sina flugsmällor i fred!!! Det är alltid någon som tycker att den ska ligga någon annanstans.....
Men nu har det problemet löst sig i alla fall, köpte på mig ett skapligt gäng, så om den första är borta går man bara till gömman och tar fram en ny!!

Det är ett jäkla liv om vargars varande eller inte.......låt vargen leva och lägg varje levande minut på att utrota dessa eländiga flugor istället, det kan inte finnas en enda vettig orsak till att dessa äckliga varelser finns i våran fauna!!!!

Till sist!
Jag ställer mig frågande till denna debatt om minkfarmar som fladdrat förbi i tidningar och tv, kan för mitt liv inte förstå varför vi ska hålla vilda djur i bur bara för våran egen fåfänga!!! Måste finnas andra klädesplagg att sätta på sig än minkpälsar! Synd bara att det inte går att släppa ut dom i det fria.....

Ted!

Trädgårdar....??

Denna text är gammal, ligger på ett annat ställe, men i högsta grad aktuell!!

Trädgårdar är ett jävulens påfund! När vi köpte huset så gjorde jag klart för alla inblandade parter att jag hatar trädgårdsarbete. Vad mig anbelangar så kunde man asfaltera hela skiten och måla den grön. Sedan kunde barnen utrustas med allsköns färger och måla blommor på asfalten. Jag kan sträcka mig till att klippa gräsmattan och gräva hål för plantering. Men sedan får frun sköta resten.

Klippa gräset ja, om det bara gick utan att man ska få rivsår på hela kroppen. Det sticker ju ut kvistar ta mig fan över allt, och vig måste man vara också. För när man måste böja sig så djupt under kvistar och buskar att man ansar näshåren med gräsklipparen, då ska träden kapas. Och dessa förbannade buskar som ska planteras så idiotiskt att man inte kommer emellan med gräsklipparen, utan man får hämta en grästrimmer och köra med den också. ”Det är ju fint” säger hon, ”ett onödigt arbetsmoment” säger jag. Och det är här kära vänner, som min och min sambos åsikter går isär.

Ta bara ett äppelträd som exempel, min åsikt är att det är ju ingen ide´att ha ett äppelträd om man inte kan nå frukten från marken. För om äpplena ska ramla till marken och ligga och ruttna, så kan man lika gärna plantera en björk. (Den torkar dessutom ut gräsmattan så man slipper slå gräset.) När så äppelträden skulle ansas, gallras, eller vad fan det heter så passade jag på att göra detta när inte min sambo var hemma. Motorsågen plockades fram och skövlingen som min sambo kallade det för började.

Grannarna tyckte att det här var det roligaste som hänt på gatan på många år. För enligt dom så kallade experterna så hade jag tagit död på trädet. Det blev ju inte snyggt det kan jag hålla med om. Det ser ut som om man huggit av trädet på mitten ungefär. Så här några år efteråt så är det ingen som längre skrattar åt mina träd. Äpplena växer så det knakar. Det blev jätte bra, man kommer åt alla äpplena från marken. Till hösten är det dags för plommonträden, ska bara lura iväg käringen så jag hinner fila motorsågskedjan.

Ted!

Jah, hur blir det nu då?

Ja, han lär ju bli glad när jag åker hem i morgon fet styrman, ha ha, det bästa är att han tror att han ska uppgraderas till kapten i morgon när den nuvarande åker hem. (han är normalt kapten denne styrman, han fick mönstra som styrman bara för att den förra söp sig full och rymde) Men jag vet nått han inte vet...ha ha ha!! han ska fortsätta att vara styrman....ha ha, det kommer en ny kapten i morgon...Moahahaha!!
Fy helvete va sur han ska bli, då måste han ta hundvakterna i 4 veckor...ha ha ha Va roligt jag kommer att ha i morgon, han tycker dessutom inte om den nye kaptenen, han är lomhörd och skriker utav helvete när han pratar. Så här lär bli cirkus....... och jag är inte här!!!!! Jippiii!!

Ja ville väl mest berätta att jag körde båten till kaj i fredags, jag började ute på däck, men situationen gjorde att jag fick maka mig upp i styrhytten, eller situation och situation, jag ledsnade på att vi aldrig kom till kaj. Han låg konstant 1-2 meter från kajen, det betyder att ingen kommer i land för att ta emot tamparna, till slut lyckades jag kasta iland en tamp som turligt...eller nej med stor skicklighet träffade pollaren så vi i alla fall kunde sätta fast ett spring. Men det är strömt i Norrköpingshamn pga Motala ström rinner rätt igenom hamnen, så till följd av att han hade för lite gas, för lite utslag på rodret och är komplett oduglig på att köra båt ledsnade jag av det grövsta, i radion medelade han att det var något som var fel för han kom inte till kaj.....suck!! Jag bemödade mig inte ens med att svara honom, slänge ifrån mig radion till den andre matrosen och gick upp på bryggan, sa inte ett ljud när jag kom upp, drog på mer gas, la om rodret och gick ner där ifrån, innan jag var ute låg båten till kaj, tog till baka radion och ropade på bryggan med orden, rör nu ingenting där uppe för ens vi fått fast båten....Nötter! (det sista sa jag inte)

Sen kom den där dikten med Fröding (tror jag det är) En dåres försvarstal!!

På lördagen sen när jag skulle på bolaget kom jag i klammer med polisen, men det kan vi kanske ta en annan gång!!

Ted!

RSS 2.0