Jah, hur blir det nu då?

Ja, han lär ju bli glad när jag åker hem i morgon fet styrman, ha ha, det bästa är att han tror att han ska uppgraderas till kapten i morgon när den nuvarande åker hem. (han är normalt kapten denne styrman, han fick mönstra som styrman bara för att den förra söp sig full och rymde) Men jag vet nått han inte vet...ha ha ha!! han ska fortsätta att vara styrman....ha ha, det kommer en ny kapten i morgon...Moahahaha!!
Fy helvete va sur han ska bli, då måste han ta hundvakterna i 4 veckor...ha ha ha Va roligt jag kommer att ha i morgon, han tycker dessutom inte om den nye kaptenen, han är lomhörd och skriker utav helvete när han pratar. Så här lär bli cirkus....... och jag är inte här!!!!! Jippiii!!

Ja ville väl mest berätta att jag körde båten till kaj i fredags, jag började ute på däck, men situationen gjorde att jag fick maka mig upp i styrhytten, eller situation och situation, jag ledsnade på att vi aldrig kom till kaj. Han låg konstant 1-2 meter från kajen, det betyder att ingen kommer i land för att ta emot tamparna, till slut lyckades jag kasta iland en tamp som turligt...eller nej med stor skicklighet träffade pollaren så vi i alla fall kunde sätta fast ett spring. Men det är strömt i Norrköpingshamn pga Motala ström rinner rätt igenom hamnen, så till följd av att han hade för lite gas, för lite utslag på rodret och är komplett oduglig på att köra båt ledsnade jag av det grövsta, i radion medelade han att det var något som var fel för han kom inte till kaj.....suck!! Jag bemödade mig inte ens med att svara honom, slänge ifrån mig radion till den andre matrosen och gick upp på bryggan, sa inte ett ljud när jag kom upp, drog på mer gas, la om rodret och gick ner där ifrån, innan jag var ute låg båten till kaj, tog till baka radion och ropade på bryggan med orden, rör nu ingenting där uppe för ens vi fått fast båten....Nötter! (det sista sa jag inte)

Sen kom den där dikten med Fröding (tror jag det är) En dåres försvarstal!!

På lördagen sen när jag skulle på bolaget kom jag i klammer med polisen, men det kan vi kanske ta en annan gång!!

Ted!

Kommentarer
Postat av: Kjell

Inte Fröding. August Strindberg....

2010-08-18 @ 21:16:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0