Trötta skratt!!

Ja jävlar i min lilla låda vad roligt man kan ha alldeles för sig själv, eller nja! Ett par öl och en film.

 

Satt och kollade på en film som heter Tjejligan, med tom Hanks och Geena Davis! Fy för den lede va jag satt och garvade alldeles för mig själv, om han i hytten bredvid hör mig nu tänkte jag, då kommer han nog fan in och knackar på dörren, och undrar om jag har fri tillgång till medicinskåpet.

 

Som sagt, ett par pilsner när du är precis så där lagom trött så du väldigt lätt kommer in i det så kallade fnitter stadiet, sen ett par (som man tycker då i alla fall) jävligt dråpliga scener ur en film, ja jag höll jäklar på att kissa ner mig. Fy helvete, ni vet det blev så där mycket så man gör så där fula grimaser när man skrattar, när man försöker anstränga sig att fortsätta titta på filmen. Men det gick ju inte, det var bara att pausa och torka ögonen för att några minuter senare sitta i samma sitts igen. Det går naturligtvis inte att återspegla så här, det måste upplevas! Det jävliga är att man måste nog vara exakt rätt trött för att detta ska funka.

 

Men om man inte skrattar har man åtminstone fått bli lite på pickalurven!!

 

I kväll tror jag att jag ska se om jag kan hitta ett par dråpliga scener i någon gammal Clintan film……lyckas jag med det, då jävlar har jag hittat rätt koncept för glädjespridning!!

Eller också jobbar jag för hårt…jag vet inte, jag klagar inte just nu i alla fall, vi får väl se efter ett par veckor med detta tempo!!

Nähä! Mat! Sen jävlar ska jag skratta åt Clint Eastwood!!

 

 

Ted!


Kommentarer
Postat av: Jonas Gardsiö

"De skoningslösa" kan bjuda på åtminstone något skratt i allt elände tror jag. Den filmen är helt ok.

Hälsningar Jonas som passerar Kalmar den 24/7.

2010-07-17 @ 11:36:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0