Olovligt användande av det latinska ordet Negro!!!!!!!

Jag ber om ursäkt, jag tycker det ska heta Negerboll. Jag kan inte hjälpa det, det är bara så.

Anledningen till att detta poppar upp i mitt huvud, är att jag satt och tittade på reklam i mellan halvlekarna i en fotbollsmatch. Där dyker det upp en reklam för vinet Cato Negro, vilket då betyder svart katt, tanken kommer då, jaha.....det ska alltså gå bra att döpa ett vin till Cato Negro, men jag får inte säga negerboll......hm.

Jag vet att det är en väsentlig skillnad på dessa två ord, men jag kan i alla fall inte låta bli att undra...!

Hade en diskussion en gång med en människa om detta, han har för det första talets gåva och är mycket beläst, vilket man då inte kan beskylla undertecknad för att vara. Hur eller coccosboll så hade vi våra meningsskiljaktigheter.

Om jag ser en så kallad negerboll framför mig när jag säger ordet negerboll, och ingen ting annat, ingen människa, ingen ting annat än en boll gjord av kakao, smör och allt annat som ska vara. Det är vad jag ser när jag hör eller säger ordet negerboll. Om du som lyssnar på mig då ser en svart människa framför dig när du hör ordet, så förstår jag inte varför det ska vara jag som äger problemet. Det är ju inte jag som ser allt annat än vad det verkligen är.

- jag men du förnedrar en hel ras när du säger så...ja men, jag förstår fortfarande inte, det är ju inte jag som ser en svart människa när jag hör ordet??

Jag förstår mycket väl att själva ordet neger är ett skällsord, vad ni än tror så är det väldigt sällan jag använder det ordet i nått annat sammanhang än när jag ska ha en negerboll. Och vet ni vad, jag ser inte heller en Same framför mig när jag hör eller använder ordet lapptäcke! En same vill nämligen inte bli kallad för lapp, så....???

Men eftersom det är ett sånt jävla liv om dessa förbannade negerbollar så har jag bestämt följande....jag kommer från och med nu att sluta kalla negerbollar för just negerbollar, jag kommer från och med nu att kalla dom för Negroboll, det måste ju tydligen vara en mer korrekt benämning på denna delikata lilla sak!

Så det är väl kanske säkrast att börja säga tygbitstäcke med då!

Ted!


Keps på eller av??

Inga religiösa anspelningar i skolan!!!!

Var det inte så det sas när man lade fram skolans policy för skolan och skolavslutningar?? Att ta av sig kepsen inomhus är i allra högsta grad en religiös handling. I bibeln står det något om att "man blottar huvudet inför gud" I sinom tid behövde inte kungliga och adlade kvinnor ta av sig huvudbonaden för att det var besvärligt och detta godkände då kyrkan.

Om vi inte lyckas uppfostra våra barn med andra metoder än att vi ska tvinga av dom ett klädesplagg...ja då vet inte jag vem det är fel på, de uppfostrade eller dom uppfostrande? Att man sedan har regler för uppförande och allmänt beteende i skolan har väl inget med kepsar att göra!
Vi kan tillåta piercing, tuppkammar och starkt sminkade ungdomar i skolan, men inte en keps??
Jag tycker lärarna och allmänheten ska fokusera på vad ungdomar lär sig i skolan, inte vad dom har på sig!

Har man som förälder lärare lyckats med sin uppgift att uppfostra barnen, i läraren fall då med sunt förnuft och inte strängt följa skolans policy, och i föräldrars fall så som man vill fostra sina barn. Visst finns det regler vi ska följa, vett och etikett som faller inom dom "normala" ramarna. Det har varit så i flera hundra år hör man ofta, jaha, men då kanske vi ska börja leva som vi gjorde för hundra år sedan då. Nähä, det var det ingen som ville nä.

Jag kan på ren pin och jäkelskap hålla på med ungdomar i min närhet, TA AV DIG MÖSSAN INOMHUS UNGJÄVEL!!!
Men det kan jag säga här och nu, det är bara för att jävlas! Så om ni som råkat ut för mina fatala försök med att få av er mössa, skit i mig!! Ha mössan på er om ni vill, bara ni inte döljer ögonen med den, för jag vill se er i ögonen när jag pratar med er!

Ted!

Ryggskott och skettskott!

Vet att jag skrivit om något liknande förut, men nu är det dax igen!

hjälpte en kompis att flytta här om dagen, det gick bra nästan hela vägen. Mot slutet känner jag att det hugger till i ryggen och det är slut på det roliga för ett par dagar. Ryggskott!!!

Skettskôtt, snabbrepetition, när man blir så där skitnödig så man river allt i sin väg för att hinna fram innan det är för sent. Att kombinera dessa båda "skott" är ingen rolig historia kan jag lova.

Det började när vi skulle lämna tillbaka en soffa på IKEA, kliver ur bilen försiktigt då jag känner att ryggen är på väg att låsa sig, samtidigt känner jag att det trycker på lite lätt i rektum, hastar iväg så gott det går mot toaletterna och finner dom knökefulla med folk, HELVETE!! Ut igen och kolla handikappstoan, man är ju nästan kvalificerad, men inte då, upptaget. Tillbaka in igen, och där blev ett bås ledigt. Pust!

När man väl fått av sig snickarbyxor, kalsonger (vilket inte är bara bara med ryggskott vill jag tillägga) och satt sig ner, jaha!! Falskt alarm, och det hörde alla inne på IKEA Kalmars toalett det kan jag lova, det var bara en så kallad förvärk till det som komma skulle, en ljudlig och illaluktande förvärk, inte ofta jag tycker saker är pinsamma. Men att sitta inne på en offentlig toalett och illfisa är det väl en rätt hög pinsamhets faktor på!!

Men om man skyndar sig ut där i från så fort man kan med ett ryggskott, så kan man ju alltid öppna dörren, titta lite snett på dörren bredvid och peka på den med tummen så alla ser.

Var överlycklig att jag slapp sitta där mycket längre i alla fall, väl hemkommen blev det soffläge, fast jag undrar om inte skitnödighetsnerven sitter i kläm för NU jävlar var det dax, skynda skynda, men för i helvete, hundjävel, flytta på dig!!!! Upptaget!!! Satan!! Skynda dig där inne, jag håller bokstavligen på att dö, ni vet när man är så där skitnödig så man inte kan stå stilla, tänk er då ett ryggskott som gör att du måste stå stilla, fy fan!!!

Innifrån toaletten hör jag, men gå upp på toan där då! HA HA!! Jätteroligt, gå i trappor med ryggskott, ja tjena mittbena! Dessutom med skettskôtt! Nä du! Du får skynda dig nu för detta går åt helvete!!! Väl inne på toaletten kommer samma problem igen, byxor och andra attiraljer ska av, fy fan va glad jag är att man kan skita med strumporna på!! Å gode gud, detta måste vara det närmaste en man kommer att föda barn!!! Att med en jävla smärta försöka trycka ut en 2-kilosklump i en alldeles för liten öppning. Smärtstillande tack!

Tack och lov håller inte ett skettskôtt i sig lika länge som ett barnafödande, men...........

Nähä, nu får det vara nog med skitsnacket för idag!

Ha en bra dag och måtte era ryggar hålla hela vägen till skithuset!

Ted!

RSS 2.0