Ryggskott och skettskott!

Vet att jag skrivit om något liknande förut, men nu är det dax igen!

hjälpte en kompis att flytta här om dagen, det gick bra nästan hela vägen. Mot slutet känner jag att det hugger till i ryggen och det är slut på det roliga för ett par dagar. Ryggskott!!!

Skettskôtt, snabbrepetition, när man blir så där skitnödig så man river allt i sin väg för att hinna fram innan det är för sent. Att kombinera dessa båda "skott" är ingen rolig historia kan jag lova.

Det började när vi skulle lämna tillbaka en soffa på IKEA, kliver ur bilen försiktigt då jag känner att ryggen är på väg att låsa sig, samtidigt känner jag att det trycker på lite lätt i rektum, hastar iväg så gott det går mot toaletterna och finner dom knökefulla med folk, HELVETE!! Ut igen och kolla handikappstoan, man är ju nästan kvalificerad, men inte då, upptaget. Tillbaka in igen, och där blev ett bås ledigt. Pust!

När man väl fått av sig snickarbyxor, kalsonger (vilket inte är bara bara med ryggskott vill jag tillägga) och satt sig ner, jaha!! Falskt alarm, och det hörde alla inne på IKEA Kalmars toalett det kan jag lova, det var bara en så kallad förvärk till det som komma skulle, en ljudlig och illaluktande förvärk, inte ofta jag tycker saker är pinsamma. Men att sitta inne på en offentlig toalett och illfisa är det väl en rätt hög pinsamhets faktor på!!

Men om man skyndar sig ut där i från så fort man kan med ett ryggskott, så kan man ju alltid öppna dörren, titta lite snett på dörren bredvid och peka på den med tummen så alla ser.

Var överlycklig att jag slapp sitta där mycket längre i alla fall, väl hemkommen blev det soffläge, fast jag undrar om inte skitnödighetsnerven sitter i kläm för NU jävlar var det dax, skynda skynda, men för i helvete, hundjävel, flytta på dig!!!! Upptaget!!! Satan!! Skynda dig där inne, jag håller bokstavligen på att dö, ni vet när man är så där skitnödig så man inte kan stå stilla, tänk er då ett ryggskott som gör att du måste stå stilla, fy fan!!!

Innifrån toaletten hör jag, men gå upp på toan där då! HA HA!! Jätteroligt, gå i trappor med ryggskott, ja tjena mittbena! Dessutom med skettskôtt! Nä du! Du får skynda dig nu för detta går åt helvete!!! Väl inne på toaletten kommer samma problem igen, byxor och andra attiraljer ska av, fy fan va glad jag är att man kan skita med strumporna på!! Å gode gud, detta måste vara det närmaste en man kommer att föda barn!!! Att med en jävla smärta försöka trycka ut en 2-kilosklump i en alldeles för liten öppning. Smärtstillande tack!

Tack och lov håller inte ett skettskôtt i sig lika länge som ett barnafödande, men...........

Nähä, nu får det vara nog med skitsnacket för idag!

Ha en bra dag och måtte era ryggar hålla hela vägen till skithuset!

Ted!

Kommentarer
Postat av: Jonas Gardsiö

:-D

Efter morgonkaffet... fast utan ryggskott... nog så besvärligt!

Skit lugnt!

2010-06-13 @ 02:30:35
URL: http://www.gardsio.se/minblogg.htm
Postat av: Ted!

Ha ha, ja det kan ju vara jäkligt nog....=)

2010-06-13 @ 21:07:01
URL: http://idregut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0