Entusiasm!

I dag undrar jag om man kan få ut lite i förskott av pensionärs entusiasmen? Kommer man som trött 60-talare in på affärer eller dylikt, kan du då ge dig fan på att det står en pigg pensionär i vägen. Dom har gått från mitt i gången (där också vagnen står) till hyllan för att hämta det dom eventuellt ska ha, för att dom ska läsa på syltburken eller va fan det är som är veckans kortvara, dom måste ju veta om lingonen är slaktade i Sverige!

När jag då lite tyst och försynt försöker påpeka att jag skulle vilja komma förbi. (dvs: Hallå, ska du bygga bo här eller?) varpå man snabbt inser sitt misstag, inte fan går det fortare för att man stressar dom, nä, benen går fortare, men inte pensionären inte! Kortare steg med högre frekvens!!!

Sen misstag nr2: Man ler och tittar på dom.....det är då en del av entusiasmen kommer in....att berätta om alla krämpor! Som om jag var intresserad!!! Jag skiter väl i att du ska höftoperera dig om tre månader....Va fan, vad det anbelangar är det ju inte säkert att du lever då människa!!! Denna entusiasm går dock över om man talar om...men så konstigt, va lång väntetid du hade? Jag va till läkaren idag med min höft, och mig skulle dom operera om två dagar. Där dog den lilla gnistan ja!!!

Den andra delen av entusiasmen ser man tydligt då det är trångt i gångarna, jäääävlar vilka krafter dom får när det gäller att med sin egen vagn knuffa undan andra entusiasters vagnar! Då jävlar är det inget fel på höften då inte, bara dom kommer fram till....just det veckans kortvara. Sen har vi ju det faktum att gubben börjar tröttna där ute i bilen.

Och om det är så att en ännu mer entusiastisk gubbe följer med in och "kör" kundvagnen, (för dom där vagnarna dom kan inte hon köra med sin höft) då lyser entusiasmen igenom när hon (oftast hon) med glada hejarop guidar honom igenom tilltäppta gångar och hela barnfamiljer!

När detta sedan är avklarat och dom har sinkat en kassakö i 30 minuter med rabbatkuponger och tillbakalämnandet av veckans kortvara (som det inte fanns kuponger på i kassan) så ska det dras på två vagnar in i alla andra affärerna också, när gubben då påpekar att han kan ju gå ut i bilen med sin vagn då, mens hon är där inne, får han en blick som han under många år har fruktat, kan du väl inte, jag har ju min väska i din vagn! jaha, men då tynade minsann entusiasmen en smula, åtminstone på gubben!

Ted!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Men Ted då! ;)

2010-03-18 @ 18:18:49
Postat av: Ted!

va! Va e de nu??? ;)

2010-03-18 @ 18:57:34
URL: http://idregut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0