Babylon 5

Ha ha ha, ja jäklar i min lilla låda, med mycket stor sannolikhet är det nog bara jag som tycker detta är roligt. Eller roligt och roligt, mer tragikomiskt kanske! Hur eller hur…I rymden kan ingen höra dig gråta!

Detta kräver nog en rätt så ingående och kanske udda förklarning, men å andra sidan, enligt en del av dom som läser mina alster så är tydligen det mesta av vad jag skriver lite udda! =)

 

Det finns en tv-serie som heter Babylon 5, denna serie utspelar sig till stora delar i rymden och på främmande planeter. Babylon 5 är i sig självt en intergalaxisk rymdstation där man får träffa och lära känna personligheter av all sköns sorter och raser. Londo är en sådan personlighet, han kommer i serien från en planet som heter Centurion. Han är mycket rapp i käften och har väldigt finurliga och uträknande svar på det mesta. Londo är en mycket komisk karaktär,  som givit mig många skratt den senaste tiden!

 

Våran styrman hade med sig en dvd-box med denna serie, 5 säsonger! Då man vissa kvällar varken har täckning för tv tittande, eller några böcker man för tillfället vill läsa, har denna serie givit mig en del underhållning kan man väl lugnt påstå.

 

Sen som en del av er kanske vet, så hatat jag, fullkomligt hatar flugor!!!! Dessa jävulens avkommor som är satta på våran vackra värld, enbart för att reta gallfeber på mänskligheten!!

 

En kväll till kaj, långt ut i obygden, någonstans i Danmark, hade jag fått ett par innan för västen om man säger så. Jag halvlåg och tittade på Babylon 5, med ett whiskeyglas i ena handen, och i den andra, en väl balanserad, och noga utvald flugsmälla av bästa kvallisort!!

 

Jag har skrivit om detta förut, det här med att skratta och bete sig underligt när man tittar på film alkohol påverkad, i alla fall. Är så inne i serien, att jag ligger och kommenterar vad som sägs i serien, man funderar på hur allt ska lösa sig med alla problem som uppstår på rymdstationen Babylon 5. Man nästan önskar livet ur vissa karaktärer och blir lite småförtjust i andra.

 

Jag kommer på mig själv med att ligga i kojen, iförd enbart kalsonger, kommentera vad denne Londo säger: Du har så jävla rätt Londo....och förstärker då dessa ord genom att slå på skärmen med flugsmällan, inte jättehårt, utan bara för att förstärka orden som kommer ur min mun!

 

Ni vet när man förstärker ord genom att, med nästan  hopbitna käkar, pressa fram orden genom munnen, jag tror nog att man måste se och höra detta för att inse det komiska i situationen. samtidigt som man får vara glad att ingen jävel ser en när man ligger där, i kalsonger, med flugsmälla, drikandes whiskey och pratar med en skådespelarkaraktär som dessutom inte svarar....

 

Är man inne i serien så är man!

 

Ted!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0