Hemska tanke!

Detta är en fabricerad historia, men jag skulle vilja att du läser den ändå!

En lite flicka kommer in på ett sjukhus, sönderslagen, våldtagen halvt medvetslös!

Tänk dig ett förortskvarter som är överlusad av missanpassade människor, tänk dig att det flödar med droger, langare och missbrukare. Det förekommer pistolrån och fruktansvärd misshandel dagligen.

Sedan tänker du dig att en liten oskyldig flicka på 9 år ska växa upp i detta elände. Hennes mamma är och har varit missbrukare sedan väldigt länge, hon prostituerar sig för att ha råd med droger, vart flickans far finns är det ingen som vet. Troligtvis i fängelse.

Flickan utnyttjas sexuellt av "vita rika" och dess emellan låses hon in på sitt rum, när mamman senare inte "hade råd" att behålla flickan, och när hon inte längre var "attraktiv" sexuellt, kastades hon ut på gatan för att där klara sig så gott hon kunde på att tigga och sälja sexuella tjänster.

När hon sedan kollapsade helt sönderslagen och utbränd, lyckades hon ta sig till ett härbärge och fick där ifrån hjälp att komma till ett sjukhus i närheten. Bara för att vara för svag för att kunna räddas, flickan dör på operationsbordet. Fattig, våldtagen och som missbrukare i 9 års ålder!

Tänk dig nu att flickan är vit!
Sen kan du ju försöka intala dig själv att du inte har förutfattade meningar!

Ted!


Kommentarer
Postat av: Gudbarnet (den smarta)

Haha, jag tänkte att hon var vit hela tiden! Yes! :)

2010-11-12 @ 13:26:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0