Hur i helvete är det bara möjligt......

Ja, hur är det möjligt att vrida till det i smörbyttan så in i helvete??

Om man har haft sovmorgon för en gång skull och inte kliver upp för ens så där 7-7.30
Ja då kan du då ge dig jävulen på att det är till vridet i hela köket och kylskåpet.

Hur är det möjligt att inte komma ihåg sånt som det påminns om varje gång dom gör det: Lägg inte förskäraren i diskhon!! Någon kan skära sig, + att den blir slö, och vem fan är det som får plåstra sår och slipa knivar om ni inte börjar lyssna!

Fågelholkar, det är som om detta är första gången dom hör detta, står och gapar som hungriga Vietnamesiska bärplockare!

Och om man varit så snäll att man på morgonkvisten åkt ner till bageriet och köpt frallor, ja då kommer nästa grej, när du sen drar ut skärbrädan för att du ska skära, vad det nu är du ska dela på, då kommer smulorna av 10 frallor flygande som ett sandmoln i Sahara under högsäsong, och hur fan dom lyckats med bedriften att få plats med den 8, 9, och den 10:de frallan på skärbrädan är för mig ett mysterium....det finns ju för fan inte en kvadratcentimeter till övers!!!

Jaha, sen ska du ha smöret, för det första måste du vända upp och ner på diskhon för att försöka hitta en smörkniv, för det finns då jävlar inga i smörknivslådelådan (eller vad det heter). Nä, det går ju inte att komma ihåg de gånger pappa sagt....lägg INTE smörkniven i diskhon, det går att använda den två ggr.....ja, eller hur?!?

Sen ska man ha ut smöret ur smörbyttan med, om du får loss det från kanterna vill säga, jo då, det finns mycket smör i den som står bredvid och är nyöppnad, men dâ var dâ dâ! Den som "tog slut" står ju bredvid, med smör för 10 mackor kvar i, efter kanterna vill säga. Man tar smör där det är enklast, sen det som man måste anstränga sig lite för att få tag i, ja det är nog bara jag som vet att det smöret också går att använda!
Hur i hela helvete kan man re till det så förbannat i en smörbytta?

Ska jag behöva förklara hur osten ser ut...nä, tänkte väl det. ska ta mig fan börja med att hyvla upp hela den nyinköpta osten och lägga alla skivor, i en för ostskivor speciellt tillverkad ostbox, men då förstör man väl deras uppväxt eller nått, om dom inte får skiva osten själva menar jag. Om man en endaste gång kunde få komma upp och hitta köket som det var när du gick och la di.....ja, det du, det lär nog inte komma på tal för ens man bor ensam.....pust!

Tänkte sluta här...men jag kom på en sak till, har ni hört talas om bekvämlighetshöjden i kylskåpet?
Den där höjden som blir när du med alla dina krafter lyft upp smörbyttan från bänken och svänger in den mot den nyöppnade kylskåpsdörren? Sen ställer du in den på den där hyllan som är på exakt samma höjd som den extremt tunga smör byttan, den extremt tunga osten, den extremt tunga marmeladbyttan, den extremt tunga.....ja ni fattar. Hur fan kan det få plats så mycket på en hylla?? Det finns ju för fan inte ens bråkdelen av en möjlighet att man skulle komma på den tanken, att ställa precis allting på samma hylla, om man bara tänkte efter först. Tänka... Som om det skulle hända....

Nu låter jag kanske lite bitter och otacksam gentemot mina barn, det är jag också...Näääääää, skojar bara!
jag älskar dom över allt på denna jord, men fan va tråkigt jag skulle ha om dom var perfekta!

Ted!

Kommentarer
Postat av: Mia Pson

och en vacker dag kommer Du sakna det "upponervända-köket" ... tro mig... när barnen flyttat och det inte finns några högar brödsmulor på skärbrädan och smörbyttan ser precis ut som när du lämnade den sist ... då kommer du göra nästan vad som helst för att barnen skall komma hem och "röra" till det ... jag lovar :)

2010-10-13 @ 15:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0