trasigt? Ja, det ska gudarna veta!!

Nu undrar jag, va fan ska nu gå sönder??

Har nu varje dag i snart tre veckors tid varit tvungen att laga någonting som krånglat, så varför ska detta dygn bli annorlunda? jag vet, pessimistiskt som fan, men när det mesta av det som rör sig eller snurrar, på nått jävla vänster har gett upp, kan man ju undra, vad kommer här näst!

det har varit, hydroforen, pressostaten på hydroforen, sjövattenpumpen, spricka på kylvattenröret till växeln, pressostaten på maskinaggregatet, brännaren på oljepannan, brustet rör på färskvattenkylning, trasig kölvattenpump, täppta evakueringsrör, strömförande batteriladdare, spricka i tanktak! Så! Jag tror det var allt!
Nä just jävlar, stopp i avloppet var det ju också ja....hm!

Så jag undrar igen, varför ska detta dygn bli annorledes?
förhoppningsvis för att jag lagat det mesta av det som mina företrädare gett fan i, eller bara för att jag ska ha en jäkla tur ett litet tag. Man kan ju alltid hoppas, men som en styrman en gång sa, man brukar inte få¨vara glad mer än 5 minuter åt gången på dom här gamla båtarna! Det kanske ligger nått i det.

jag lär väl återkomma när jag blir bevisen överhopar sig om att lagen om alltings jävlighet har applicerats även denna dag!

Ted!

Kommentarer
Postat av: Sune jensen

Hej Ted.Varför svär du så infernalisk i dina inlägg.

Såsom en väluppfostrad f.d. Idresing borde du välja

dina ord "bättre".

Varma hälsningar från Sune och din kusin Eva i Idre

2010-09-30 @ 20:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0