Mobil och GPS i bilen

Nä man va fan!!

Hörde på radion att man ska förbjuda telefon i bilen om man inte har ett så kallat headset!

Ok, jag köper det, fast man har konstaterat att det är pratandet i telefonen som gör oss mindre uppmärksamma, inte hur vi håller den när vi pratar! Jag tycker det är idiotiska påhitt, men just detta kan jag acceptera!

 

Sen kommer nästa grej…man förbjuda GPS i bilen om det innebär att man tar ögonen från vägen? Men är lobotomerade i hela huvudet? Hur fan ska man kunna titta på en GPS utan att ta ögonen från vägen? Jag bara undrar!

 

Men då får dom ta mig fan förbjuda gångtrafikanter efter vägarna också, och hur fan ska jag kunna köra bil i en stad med cyklister utan att ta ögonen från vägen??

 

Att man inte som förare ska programmera om GPS´n under själva färden, det kan till och med jag räka ut, men åter igen, hur fan ska jag sätta GPS´n i bilen…mitt i rutan?

Nä, det hjälper inte, jag måste fortfarande ta ögonen från vägen!!!

Idioter!!

 

Ted!


Kommentarer
Postat av: Bengt Olsson

Håller med om att det nog inte är sättet att hålla i mobilen som styr okoncentrationen! Men de farligaste är inte att prata utan detta okynne att skriva SMS medans man kör bil!! Att dom sen kommit på att förbjuda GPS är helt idiotiskt hur skall jag då kunna hitta utanför IDRE?????. Sätt in en spärr i GPSen att när den känner at bilen rör sig kan man inte göra några inställningar på den!!

2011-04-05 @ 08:32:00
Postat av: Ted!

Ja, helt korrekt Bengt, sms är ett otyg vid bilkörning!!

Sen är det med största säkerhet just det att folk får för sig att programera GPS´n under körning som är problemet! Det måste ju vara en skitsak att "spärra" den under gång!!!!

Sen kan jag förstå problemet att hitta utanför Idre...ha ha! Men kanske inte för just dig, det finns nog andra som kan gruvô sig för den uppgiften...= D

2011-04-05 @ 15:32:11
Postat av: Anonym

Tända cigarett, sätta i nappen på kinkiga barn, byta kanal på radion, leta CD-skivor, prata med folk som sitter i baksätet, läsa kartbok m.m. blir fortfarande tillåtet misstänker jag.

2011-04-06 @ 11:24:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0