Är du en vän?

Vänner är vänner, de vet att de inte behöver anstränga sig för min vänskap!

Jag är så gammal att jag letar inte nya vänner, de kommer av sig självt!

 

 

 

Det här jävla sättet att försöka smila sig in och le med hela ansiktet bara för att man ska tro att det är just mig du är glad att se! Ja tjena! Det smilet ser man inom försäljarvärlden så det räcker, så den går man inte på!

 

 

Sen det här---”Hur är det med dig”- talet som är sååå inövat, det är lite ironiskt att lyssna på, lika ironiskt är det att de inte själva hör hur illa det låter! Man behöver inte smila in sig, det räcker oftast att du är den du är, för i slutändan är det ju den personen som man blir vän med i alla fall.

 

 

Sen har vi den där kategorin av människor som alltid tror de är bättre än dig, som ser ner på dig, de pratar gärna med dig, men när du gått där ifrån skrattar åt antingen dig, eller de sätt du uttrycker/gör saker på!

Åh, söte Jesus!

 

 

Men tittar man lite djupare på dessa människor inser man snart att det är något som inte stämmer, för är man tvungen att baktala eller se mer på andra, är man nog inte riktigt där i självförtroendet! Man har nog ett mindre bra liv, så man är tvungen att ge sig på andras för att dölja sin egen besvikelse eller framgång!

 

 

Ja då!! Jag pratar skit om andra jag med! Inte ens jag är fullkomlig, svårt att tro? Ja kanske det, men så är det!! Denna text gäller även mig!! ;)

 

 

Ted!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Maggan

Instämmer helt klart, man känner ju vem som är vän och inte!2012-01-04 @ 08:05:53
URL: http://karinmargareta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0