En samhällets riddare!!

Hallelulja, prisad vare hoppet om den goda människan!

 

I kväll under träningen med FBC Kalmarsunds suveräna damlag fick jag ett samtal, jag svarade och det visade sig att det var en man som hette Kjell Johansson och han bodde i Kalmar, han hade sett hur en bil från Pizzeria Capri i Smedby skulle backa ut sin bil, och när han gjorde detta ”bompade” han in i min!!! Han hade med all säkerhet märkt detta, för han hade för det första rutan nervevad så han torde ha hört att det small, han hade stannat till och tittat bakåt, men lik förbannat har han bara kört där ifrån. Föraren hade även sett att Kjell med dotter, hade sett vad som hände, så när han hade vänt bilen för att köra ut där ifrån, hade han kört sakta förbi Kjell, och tittat surt och lite argt på honom.

 

All heder åt Kjell, som gjorde sig omaket att för det första skriva ner reg.nr på bilen, sedan även anteckna mitt, för att när han kom hem ta reda på vem som ägde bilen, sen ta reda på mitt telefon nr och ringa mig för att meddela vad som hänt!! Handen på hjärtat, hur många av oss hade gjort oss det besväret?? Han var även villig att ställa upp som vittne om det skulle behövas!!! Vilken otrolig människa!!

 

Nu synade jag bilen i mörker och kunde inte hitta något, men var förvissade om, att även om jag inget hittar, kommer jag att höra av mig till denna pizzeria, jag kommer att kräva en personlig ursäkt, jag kommer att fråga varför han bara körde där ifrån när han så uppenbart såg att han blev sedd! Ska jag vara riktigt ärlig hoppas jag att det tjafsas emot, å du söte Göte Va jag ska anmäla saken till allt vad jag ska komma på, inte för att jag ska ha någon ersättning om det inte är någon skada på bilen, men för att Kjell ska känna att det han gjorde hade en betydelse, att han ska känna att han gjorde rätt!!

 

Sen ska jag åka och köpa en bukett blommor och den största tårta jag kan hitta, sen är det min tur att göra lite detektiv arbete, att via Kjells telenr hitta honom, och överlämna blommor och tårta, för den insatsen Kjell gjorde, kommer jag aldrig att glömma!!

 

Ted!

 

 


Kommentarer
Postat av: Maggan

Men va underbart :))

2011-12-15 @ 07:40:22
URL: http://karinmargareta.blogg.se/
Postat av: Jonas G

Tror att det rubriceras som smitning även om ingen skada är skedd!

2011-12-15 @ 16:21:03
Postat av: Ted!

Ja Jonas, det kan mycket väl stämma, åhh va gratis pizzor jag ska ha framöver...;)

2011-12-15 @ 18:49:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0