Får man bli arg?

I dag har jag åter varit med mina förbannade fötter hos min förbannade doktor!

 

 

Men denna gången fick jag honom dit jag villa ha honom, i skamvrån!

Förra gången jag var där var i vevan då företaget jag jobbade för var på ruinens brant och på väg in i konkursens oresonabla klor! Jag ville ha en tid hos ortopeden och en magnetröntgen, han behandlade mig som en simulant och näst in att han använde orden ”lilla vän” till mig!

 

 

Jag var förbannad som jag var över hans ovilja att hjälpa mig, sen har han mage att skicka mig till en vanlig röntgen, vilket jag förklarat för honom att det inte är någon ide, men han menade på att det var protokoll att göra så, ja ja, låt gå för det då! Men då skulle han väl för fan ha lyft sin skrynkliga blekfeta röv från stolen, när han fick svaret från röntgen, att det inte fanns några sprickor i foten!!! Då skulle han kontaktat mig och sagt att vi får gå vidare med detta, ja eller hur, lika troligt som att farmor anka dansar jitterbugg, naken med björnligan!!

 

 

Allt detta fick han veta idag när jag besökte honom, nja, kanske inte den delen med hans skrynkliga blekfeta röv, men resten. Han fick även veta att jag kände att han behandlat mig som en simulant, och då jävlar kan jag tala om att han ändrade attityd, besöket tog exakt så lång tid som det tog mig att tala om vad jag tyckte, (i lugn och sansad framtoning) och den tid det tog för honom att tala om att han skulle skynda på en remis till ortopeden!

 

 

Det är då väl själva tomtefar att man ska vara tvungen att bli otrevlig (i lugn och sansad framtoning) för att man ska få sin vilja igenom!! Jag betalar väl för fan skatt för att jag ska bli tagen på allvar när jag går till doktorn! Tror till och med att jag betalat mer skatt till statskassan än vad SAAB har gjort på senare tid!

 

 

Dessutom ska jag vara tvungen att betala 200 kronor för att få bli förbannad, det är väl lite väl magstarkt!!

 

 

Ted!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0