Nytt år igen!!

Jaha, då var vi där då, ytterligare ett år till ända, och vi ser det nya komma sakta närmare där borta i fjärran öster!

 

 

Nu kommer alla dessa förbannade nyårslöften som knappt någon klarar av bedriften att fullfölja, personligen gav jag ett nyårslöfte för ca 20-år sedan. Det håller jag än...Jag ska aldrig mer ge ett nyårslöfte!!! Funkar vart enda år, har inte brutit det löftet på alla år, rätt imponerande va?? =)

 

 

jag tycker synd om hundar och övriga djur under nyårs firandet, om alla höll sig till den begränsade tiden som finns att skjuta raketer på hade det nog inte varit så farligt. Men det ska ju skjutas raketer i tid och otid, pratade med en av de lokala veterinärerna här på ön, bara hon, av 4 veterinärer i området, delar ut knock out medicin till mellan 10 och 15 djurägare varje år!!! För att citera henne: " ...och då är det bara hos mig!"

 

 

Det mest skrämmande är att de djurägarna får ge medicinen över så lång tid, och detta beror enbart på det facto att folk ger sina barn raketer och smällare i tid och otid. Barnen kan man ju inte klandra, men de idioter som köper smällare till barnen och inte ens är med och övervakar vad som händer...ja de idioterna skulle man ju binda fast vid den största, skott rädda, hund som bara går att uppbringa!!

 

 

Jag vet att vi troligtvis aldrig kommer att komma ifrån smällare och dylikt, tro mig, jag tycker det är lika roligt med pang och brak som vem som helst. Men man kunde faktiskt vara utan, i dagens teknologiska värld kan vi operera tunntarmen på en bajsfluga, men inte göra ljudlösa raketer?!? Eller kan vi, jag vet inte, men eftersom man aldrig enbart ser det man vill se med en raket, utan att höra smällen, har jag svårt att tro det kan finnas ljudlösa raketer.

 

 

Om man förbjöd försäljning av fyrverkeri pjäser tills 2-3 timmar innan, "avfyrning" så skulle det ge ett antal effekter,

1. Det skulle troligtvis sopa rent bland försäljare, de riktigt seriösa skulle bli kvar!

2. Försäljningen av antalet fyrverkeri pjäser skulle minska drastiskt, pga att någon jävel måste ju hålla sig nykter och köra till fyrverkeri affären.

3. Detta hejdlösa raket skjutande i tid och otid skulle med stor sannolikhet upphöra.

4. Vi skulle få lugnare djur i vår värld!

5. Olyckorna med bort sprängda kroppsdelar minskade drastiskt!

 

 

Nä, nu får det vara slut på detta förbannade gnäll....vill i stället önska alla stackars idioter som hittar hit gång efter annan, ett gott nytt år!! Ni är inte värst många i antal, men ni ger mig den respons jag behöver för att detta ska vara roligt.

 

 

Tack för att ni orkar läsa det dravel som hoppar fram och tillbaka i min skalle, i bland någorlunda relevant, andra ggr rent skitsnack!

 

 

Tack för att ni "lyssnar" på mina texter i det tysta, när jag är ledsen och behöver få ut sorg och ilska ur huvudet innan jag exploderar i ett raseri utbrott som ingen mår bra av.

 

 

Tack för att ni står ut med mina ibland helt horribla ordlekar som troligtvis bara jag skrattar åt, och som bara jag fattar i mitt huvud!

 

 

Tack för mig helt enkelt! Nästa år ska jag bara skriva om relevanta och viktiga saker....NOT!

Va fan! Gick du på det gamla Arne Weise tricket....Moahahahaha

 

 

Ted!


Kommentarer
Postat av: Eva

Sluta aldrig med ditt "dravel" Ted. :)

och ha ett gott slut på 2011 och jag önskar dig och din familj ett underbart 2012.

2011-12-28 @ 21:56:37
URL: http://kullaparymmen.blogg.se/
Postat av: Maggan

Instämmer ang raketer och smällare, snacka om att pengarna går upp i rök....Gott Nytt 2012 :)

2012-01-04 @ 08:03:35
URL: http://karinmargareta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0