Snabb i duschen?

Man kan ju fundera på varför detta skulle vara ett intressant ämne att irra runt på tangentbordet, med stela fingrar om. Till och med jag undrar, men nu sitter det i skallen, så nu måste det ut!

 

 

Vi är på väg någonstans, alla ska med, men alla måste duscha först, jag frågar högt. – Är det någon som ska duscha nu? Annars går jag in! Jo då, det får jag nog veta, - Nä, jag duschar för dig! Kommer det flygandes i luften, av vem är totalt ointressant!! Men grejen är den att på de 15 minuter, det tar för den person som så vårdslöst kastade ur sig, att den skulle duscha före mig, på de 15 minuterarna hade jag hunnit duscha och tvätta mig ren, jag hade hunnit raka de delar som ska rakas, dvs, haka, hals och hin hule! TVÅ GÅNGER!! 7 minuter i duschen är gott om tid!

 

 

Nähä, men nu gick ju inte det, det var ju någon som prompt skulle duscha för mig, ja ja. Jag väntar väl då. I ca 25 minuter per y-kromosom!! Nu har alla familjemedlemmar mycket mer hår än vad jag har, men vad gör de i duschen de övriga 20 minuterarna, för det kan inte ta mer än 5 minuter att tvätta håret!?!

 

 

Då sitter man där, och väntar. När det så blir din tur får man i ansiktet på väg in i duschen..Nu får du skynda dig, nu har vi brottom!! Ja men va fan! Varmvattnet är slut, min dusch tvål ligger på golvet, uttrampad, min rakhyvel ligger i bitar bredvid tvålen, när jag väl pusslat ihop den är den så slö så den är oanvändbar. För den var ju någon tvungen att använda till benen, för den som är rosa och till för benen, ja den var ju så slö! Vattnet når mig till anklarna för vattenlåset är fullt av hår, jaha, jag gör väl rent det också då, jag är ju ändå här! Badrumsgolvet är sjöblött, detta torkas upp!

 

 

Så står jag då där, med ytterjackan på, först av alla, nyduschad, (i kallt vatten) nyrakad, (i kallt vatten och med slö hyvel) vattenlåset är tomt, (från hår av långhåriga människor). Först av alla! Men säg, är det inte märkligt!

 

 

Kontentan av detta? Ja, det måste vara det att det är… ett helvete att få en y-kromosom ren!

 

 

Ted!

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Maggan

Ja men Ted, vi kvinnor vill ju göra oss vackrare för er män och det tar tid.....:))

2012-01-04 @ 08:01:00
URL: http://karinmargareta.blogg.se/
Postat av: SG

Jag förstod inte "Jag väntar väl då. I ca 25 minuter per y-kromosom" Du är väl y-kromosomen?

Men att det var svårt att få den den förstod jag. :-)))

2012-01-12 @ 14:00:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0