På bänken!

Jag kan för mitt liv inte förstå ståhejet med att barn blir bänkade i ex. en cup som Gohtia!

Vi i våran familj har inte upplevt problemet eftersom min dotter, (den av dom som varit där ska tilläggas) har av den enkla anledningen att hon är ensam målvakt i sin ålder, alltid haft en säker plats i laget!

 

Personligen där emot har jag varit bänkad i hela mitt liv, från liten skit, till större skit!

Det började ju redan på BB, inte satte dom mig på pedistal där uppe på avdelningen, det fanns dom som hade mer behov av personalens uppmärksamhet än jag. Så man blev skyfflad in i kön redan där.

 

Som liten knatte och tonåring satt man på bänken både vad det gällde sport och flickor, var för långsam i vändnigarna vad det gällde båda dessa ärenden, tro det eller ej, men jag var en blyg tanig liten skit. Knäna var bredare än låren och då är det inte lätt att spela vare sig fotboll eller kärlekens fiol.

 

Men vi kan inte tillfreds ställa alla, det går inte…kommer ihåg en gång när jag fick komma in för att tränaren tyckte synd om mig, eller för att han ville att alla skulle in på planen, vet inte vilket. Men efter matchen önskade jag att jag suttit på bänken, jag orsakade två baklängesmål och orsakade i och med det en förlust.

 

Jag kommer ihåg att jag ALDRIG mer ville in på planen, inte sluta med fotboll, det var fortfarande jätteroligt att åka runt i hela Dalarna och ha roligt med laget. DET ville jag ju inte missa…..

 

Men vad det led så växte jag på mig både över knän och käft, det kom en tränare som hade en helt annan teori om hur fotboll skulle spelas, och i hans visioner om fotboll passade mitt löpande väldigt bra in, så helt plötsligt fanns jag med i start elvan…varje match.

 

Personligen tror jag, allt eftersom man växer upp, att man gradvis lär sig att sitta på bänken. Då menar jag inte bara i sport, utan i livet generellt.

 

Ta vilken alldaglig situation du vill, och jämför det med att sitta på bänken, vi kan inte bli behandlade med silkesvantar i hela vårat liv. Är man van hemifrån att för det mesta få som man vill, man får hela tiden höra hemifrån att man är bättre än andra, ja då är det jättejobbigt att bli bänkad, är man däremot van att ha människor runt sig som tar mycket plats, ja då sitter man på bänken och bidar sin tid.

 

Om jag på mitt jobb gör ett jättejobb tillsammans med alla andra, vi löser ett problem som sparar en jävla massa pengar till företaget och sätter företaget på kartan. Vi har bollat idéer  med chefen hela tiden, vi har torkat svett med samma trasa, hela företaget har lagt ner tid och energi på att ta sig hela vägen fram, och lyckats!

 

Det blir rubriker i tidningen och chefen får den största uppmärksamheten i media, fast det var hela företaget som löste problemet!!!

 

Men eftersom chefen kan hantera pressen med media bättre än mig, han ser bättre ut på bild och kan dessutom trassla sig ur krångliga situationer utan att bli förbannad. Då nöjer jag, som person, mig med att ha gjort grovarbetet, nu kan jag sitta på bänken, för det har livet lärt mig. Jag måste inte alltid vara med på bild!

 

I vissa fall kanske det är enklare att spela schack! Man kan förlora, men man sitter jävlar inte på bänken!!

 

Ted!

 

 


Förvuxen mage säljes!

 

Jo, man blir ju inte yngre med åren precis, satt och kollade på gamla kort häromdagen, skrattade så tårarna rann, hittade kort från den tiden då man hade en tvättbräda, inte en hel tvättinrättning på magen, som nu…ha ha! För det är ju fan bara där med, finns knappt ett uns underhudsfett på varken armar eller ben. Det är nästan så man kan säga att airbagen har oförhappandes löst ut!! Men jag har ju själv betalat det, så då får jag nog sälja den själv också, det lär ju knappast vara någon som vill köpa den! Man kan ju slänga ut en annons på Blocket…på skoj, man vet ju aldrig!

 

Väl använd vom säljes!

Hårig hela vägen, har varit igång hela tiden och tarmarna fungerar utmärkt!

OBS! Bruksanvisning och verkstadshandbok medföljer ej då dessa finns i huvudet på den gamla ägaren!

Men en muntlig genomgång kan köpas på plats.

Endast för avhämtning!!

 

Undrar om man skulle få den såld?

 

 

 

OM det nu finns en gud, så skiter jag i vad han/hon heter eller kallas, jag vill bara tacka!

Tack för att jag har förmånen att få leva vid sidan av mina barn, tack för att jag får dela denna ynnest med min fru! Vi må ha våra meningsskiljaktigheter i mellan åt, alla fyra, men det är väl det som gör oss till just oss!! Jag älskar er alla tre!!

 

Sen kan man ju undra varför min familj över huvudtaget står ut med mig, kanske är det för att jag är borta i 5 veckor i stöten, eller så älskar dom mig med… ;)

 

Ted!

 

 


En jävla massa skitsnack!

Ja, det finns anledningar till att ordspråk och sägner kommer till!

Förr i världen, det vill säga långt innan jag var född, så där en 25-30 år sen, då använde man sig av ordspråk mycket mer än vad vi gör idag, i dag är det mest….typ…ofta…skoja…skoja inte…etc, etc.! Om jag skulle kläcka ur mig ex…Puh, det är lugnt, Det är ingen ko på isen!

Då skulle nog mina barn titta på mig som om jag var dum i huvudet!! Sen skulle dom troligtvis bryta ihop i ett vrål av skratt!

 

Det är också roligt att hitta på egna. Varför!? För att jag kan!  Som Kasta inte trasig handske på skadskjuten kråka! Men nu var det inte ordspråk jag skulle ta upp här, det gjorde jag för att fylla ut lite plats..he he! Men det är rätt nära, eller nära och nära..Fördomar, fast såna som inte är värst otrevliga.. :-) Mer som skämt! Men det jag har i åtanke måste ju även det ha en bakgrund, jag vet inte bara vilken. Jag tänker på följande…..

 

Om det nu ligger något i det de säger om varför vi män snarkar, dvs. att pungen ramlar ner för rövhålet och att det i och med det blir stopp i ”draghålet” ja, då har jag en fråga. Varför snarkar min fru?? Och i ärlighetens namn andra kvinnor?? Det svaret kanske man inte vill ha svar på..ha ha

 

Men det ligger väl lika mycket i det som att, kvinnor fiser inte..?!? De är inte tysta så länge att det behövliga trycket för en fis hinner byggas upp! Det torde ju vara tvärt om! Så mycket luft som strömmar in genom dessa käftar borde ju resultera i ett jävligt stort metangas moln!

 

Sen var det någon som påstod att, ”det kanske är bra om pungen på en man ligger för rövhålet, då blir det ju även stopp för hans nattliga fisar!” DET, är bara skitsnack (i dubbel bemärkelse) Om pungen skulle ligga för, kan ni ju räkna ut själva vad som skulle hända, det skulle bli ett sånt jävla tryck, att när det väl lossnade skulle troligtvis kulpåsen, med en sån grandios smäll, flyga upp på magen och troligtvis inte sluta dansa förns täcket åter dalat ner efter tryckfärden mot taket!

 

Nähä, nu får det vara slut med skitpratet för idag!

 

Puss i den gasfyllda ljumsken!

 

Ted!


En Bra Dag!

I dag känns som en bra dag!

 

Vet inte varför, men på senare tid, eller det senaste året, har det varit lite upp och ner med mitt välmående!

 

Vissa dagar har det känts som om jag helt enkelt inte vill... Andra dagar är allt på topp!

Men såna dagar räcker det med att någon höjer rösten eller bara är allmänt tjurig för att det ska bli en skit dag.

 

Det tog ett år, men nu har jag åtminstone delat med mig av detta till familjen, varför inte förr?? Ja, det har väl med stolthet att göra kan jag tro. Det är väl inte många som vill skrika ut att man inte mår vidare bra...psykiskt!

 

Vet inte vad det innebär att gå in i väggen, fast det tror jag inte jag gjort, men när man bara vill vara ensam, med hörlurar på, försvinna från omvärlden och bara gå in i sig själv, då KÄNNS det i alla fall som väggen stor framför en. De där dagarna när man bara inte vill göra ett förbannade skit!

 

Att man sen inte trivs på jobbet, känner pressen att byta jobb, (även om detta inte är någon press, egentligen) att det ska vara ett slit med ekonomin när man har ett fast jobb, hjälper väl inte till heller.

 

Men som sagt, idag känns som en bra dag!

 

Tack för att ni lyssnar!

Ted!


Offentlig person!

Detta med val i livet är inte alltid så lätt!

 

Jag har haft en dialog med en medmänniska på Facebook, detta gällde hur vida man ska ha rätten att offentlig göra mitt namn utan att rådfråga mig. Personligen tycker jag att detta är helt åt helvete fel, personen i fråga la inte själv dit mitt namn ska tilläggas, utan det gjorde applikationen som personen använde alldeles själv. Men personen valde att offentlig göra resultatet.

 

Jag har själv använt mig av dylika appar, men utan att dela med mig till hela världen att jag gjort detta, det går nämligen att välja bort om man vill dela med sig eller inte.

Kanske är det därför jag reagerar som jag gör, jag tänker……hm! Om jag ska göra en applikation där det innebär att mina vänner på FB kommer att visas offentligt, som ex, de som oftast är inne på min sida, lägger jag inte ut detta offentligt, för jag kan ju inte veta om dessa människor vill vara med på denna lista!!!

 

Jag vet att man måste acceptera ett visst svinn i integriteten när man väljer att vara med i sociala närverk, men har på senare tid även kommit på ett det går att välja sina vänner.

Varför ska jag behöva bli irriterad på en del saker när jag kan göra nått åt detta. Här om dagen rensade jag rejält i min ”vän lista” och fler eftergifter kommer det att bli, jag offentlig gjorde också att jag tänkte rensa bland mina vänner, vilket fick en ganska rolig effekt i min meddelande korg.

 

Tydligen är det fler an jag trodde som läser min sida varje dag…..och stort tack till er, och ni som har hört av er med oro om att bli bortplockade vill jag bara säga, jag tänker inte plocka bort er. Det handlar inte om att ni aldrig skriver eller gillar, sorteringen handlade om helt andra saker.

 

Min syster brukar säga, (obs! detta är ironi från hennes sida!) Vet du väl Ted, flest vänner på Facebook vinner…ha ha ha. Ibland kan jag tro att hon har rätt, det verkar vara en status symbol för vissa.

 

Många av de jag har som vänner följer jag inte över huvud taget, jag kommenterar dom heller inte, man jag tycker det är intressant att följa deras liv, eller vad man ska kalla det. Många tycker jag det är skitkul att man kommit i kontakt med igen, Facebook är ju ett ypperligt sätt att hålla kontakten med gamla skol kamrater och annat löst folk. Andra har jag helt enkelt dolt bort, för jag orkar inte läsa om alla appar dom provat, vad dom har fått eller hittat på farm ville, farm town, restauranger och allt annat jävla skit som dom promt måste dela med sig av…pust! MAN BEHÖVER INTE DELA MED SIG AV ALL SKIT!!!!

Ska jag säga, som delar med mig av detta!

 

Ted!

 

 

 

 RSS 2.0