En jävla massa skitsnack!

Ja, det finns anledningar till att ordspråk och sägner kommer till!

Förr i världen, det vill säga långt innan jag var född, så där en 25-30 år sen, då använde man sig av ordspråk mycket mer än vad vi gör idag, i dag är det mest….typ…ofta…skoja…skoja inte…etc, etc.! Om jag skulle kläcka ur mig ex…Puh, det är lugnt, Det är ingen ko på isen!

Då skulle nog mina barn titta på mig som om jag var dum i huvudet!! Sen skulle dom troligtvis bryta ihop i ett vrål av skratt!

 

Det är också roligt att hitta på egna. Varför!? För att jag kan!  Som Kasta inte trasig handske på skadskjuten kråka! Men nu var det inte ordspråk jag skulle ta upp här, det gjorde jag för att fylla ut lite plats..he he! Men det är rätt nära, eller nära och nära..Fördomar, fast såna som inte är värst otrevliga.. :-) Mer som skämt! Men det jag har i åtanke måste ju även det ha en bakgrund, jag vet inte bara vilken. Jag tänker på följande…..

 

Om det nu ligger något i det de säger om varför vi män snarkar, dvs. att pungen ramlar ner för rövhålet och att det i och med det blir stopp i ”draghålet” ja, då har jag en fråga. Varför snarkar min fru?? Och i ärlighetens namn andra kvinnor?? Det svaret kanske man inte vill ha svar på..ha ha

 

Men det ligger väl lika mycket i det som att, kvinnor fiser inte..?!? De är inte tysta så länge att det behövliga trycket för en fis hinner byggas upp! Det torde ju vara tvärt om! Så mycket luft som strömmar in genom dessa käftar borde ju resultera i ett jävligt stort metangas moln!

 

Sen var det någon som påstod att, ”det kanske är bra om pungen på en man ligger för rövhålet, då blir det ju även stopp för hans nattliga fisar!” DET, är bara skitsnack (i dubbel bemärkelse) Om pungen skulle ligga för, kan ni ju räkna ut själva vad som skulle hända, det skulle bli ett sånt jävla tryck, att när det väl lossnade skulle troligtvis kulpåsen, med en sån grandios smäll, flyga upp på magen och troligtvis inte sluta dansa förns täcket åter dalat ner efter tryckfärden mot taket!

 

Nähä, nu får det vara slut med skitpratet för idag!

 

Puss i den gasfyllda ljumsken!

 

Ted!


Kommentarer
Postat av: Levis

Tror faktiskt att när man hör uttrycken En kvinna....di o datt...inte, så ska man läsa en FIN DAM/kvinna!

Det är nog den gamla idealet som gör sig påmind!

MVH Levis!

2011-01-19 @ 09:32:43
Postat av: Ted!

Ha ha, ja, visst fan är det så! Men nu var det ju inte det som var andemeningen, det var hur vida det var någon sanning bakom alla dessa påståenden. Klart kärringar fiser, inte lika högljutt och ohämmat som oss män bara... Lika lite som Levis ständigt tömda kulpåse omöjligt kan nå ner till "draghålet"...he he

2011-01-19 @ 09:41:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0