Sönderskiten och lättlurad!

Tre helt tokiga dagar med lek, god mat, dryck, och en hel del nya bekantskaper!!

 

Grannkärringen lär ju med all säkerhet ha en och annan åsikt om denna helg…he he he!!

 

Apropå festande, när man håller på så här i en två tre dagar så kommer åtminstone min mage i olag, dvs. det blir ett jäkla springande på skithuset. Och inte fan behöver man bekymra sig för att man ska bli hård i magen heller, det är lättskitet om man säger så! Eller som dottern sa när hon var mindre…pappa jag kissade med skjärten!

 

Efter ett tag är det omöjligt att torka sig på folkvis också, det blir vad man på ren Svenska kan kalla för, sår i röven, man får liksom ”dutta” sig ren med papperet, i värsta fall får man duscha efter varje gång!!

 

Men nu var det inte det jag skulle lufta denna gång, en av de som var hos mig i helgen kom med några intressanta och troligtvis korrekta påståenden.

 

När en kvinna vill ha något gjort i huset, ex. omtapetserat eller någon annan sysselsättning som de tycker borde göras och hälst nu, fast inte av dem, nä det är vi karlar som ska göra det. Men när de då märker att man kanske inte just nu har lust så lägger de ner sina försök att övertala en att göra detta som det var de ville man skulle uppta all sin fritid med i en vecka eller två.

 

När man sen har slappnat av efter ett par dagar kommer det man inte är smart nog att förutse,  : Älskling! Ska du följa med in till stan en sväng, ska bara kolla på lite grejer, du kan ju gå in på Bauhaus eller nått så länge, medan jag tittar på mitt!! Och man går på det var enda gång, när du sedan får en vettig tanke i huvudet är det för sent, för då står du redan där, omgiven av slipdamm och gyggplast, med hammaren i ena handen och tapetklister rollern i den andra, och det värsta är, du fattade aldrig vad som hände!

 

Det värsta är att du kan ju inte dra dig ur heller!!

Sen svär du en lång hardanger och låter bestämd när du säger, : Men nu jävlar ska det dröja tills nästa gång vi gör nått!! Ja eller hur! Snart står du där, med en rörtång i handen och gör om badrummet!! Och inte fattade du nått den här gången heller!

 

Men den stora frågan kvarstår, vem säger det mest om, dig eller frun??

 

Ted!

 

 


God morgon vackra värld!

God morgon alla!

 

God morgon världen!

 

God morgon vackra värld!

 

Att jag på FB inte fick behålla God morgon alla för mig själv, det hade jag ju kunnat räkna ut med röven, då tänkte jag, ok, då säger jag väl god morgon till hela världen istället.

 

Ja, det gick ju bra, det dröjde ju inte ens ett par veckor utan internet på sjön för ens någon kände sig skyldig att ”ta över” rollen som God morgon givare till alla människor världen över!

 

Jag var säkerligen inte den förste i världs historien som sa: god morgon världen, men i min vänkrets på FB var det, just då, ingen annan som använt denna morgonfras!

 

Jaha!!! Men det var då väl själva fan!!

 

Då får jag väl prata med själva grunden till allt liv då….världen i sig självt!! God morgon vackra värld!! Jag pratade med själva världen, alltså, inte bara kopierande människor utan allt levande på denna jord!

 

Började med god morgonfraser så som, God morgon vackra värld! Det är smoggigt idag, Önskar dig en dag fylld av frisk luft! God morgon vackra värld! Det är mycket tjafs nu. Önskar dig en dag utan krig och förstörelse! Ja, det var ju ett fåtal som fattade att det var världen jag pratade med, lite kul tyckte jag, hade även diskussionen med en jorgubbsälskande vän, vi skrattade rätt gott åt mitt oskyldiga sätt att ”driva” med folk! Responsen på detta sätt att säga god morgon var väldigt trevlig i sig, människor kom fram och tyckte det var roligt hur jag kunde hitta på så många sätt att säga god morgon till dem, att det var ett trevligt sätt att säga vakna till.

 

Men så kickade väl någon form av dåligt samvete in, jag kände att det någonstans inte var rätt att, även om det var oskyldigt från min sida, ”driva” med människor som uppskattade det jag gjorde. Så jag gjorde om den senare delen i frasen till lite mer personliga morgon hälsningar!

 

Men nu har det hänt igen! Det är en människa som troligen har jävligt dålig fantasi, ett vagt sinne, eller helt enkelt inte förstår att vissa saker ska människor få vara ensamma om!

Jag vet att jag inte kan kräva ensamrätt på saker jag skriver när jag lägger ut i världs rymden, i denna data fyllda värld kan man nog inte få vara ensam om någonting egentligen, det finns alltid någon som gjort det före dig eller kommer att göra det efter dig, men lite respekt för andras sätt att säga god morgon på kan man väl i alla fall ha!!

 

Jag kommer inte att sluta med mitt God morgon vackra värld, men jag kommer att återgå till det ursprungliga, det där jag hälsar världen god morgon. Sen kommer jag fullkomligt att skita i de som inte fattar vem det är jag hälsar!!

 

Tack för att ni lyssnar!

Ted!

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0