God morgon vackra värld!

God morgon alla!

 

God morgon världen!

 

God morgon vackra värld!

 

Att jag på FB inte fick behålla God morgon alla för mig själv, det hade jag ju kunnat räkna ut med röven, då tänkte jag, ok, då säger jag väl god morgon till hela världen istället.

 

Ja, det gick ju bra, det dröjde ju inte ens ett par veckor utan internet på sjön för ens någon kände sig skyldig att ”ta över” rollen som God morgon givare till alla människor världen över!

 

Jag var säkerligen inte den förste i världs historien som sa: god morgon världen, men i min vänkrets på FB var det, just då, ingen annan som använt denna morgonfras!

 

Jaha!!! Men det var då väl själva fan!!

 

Då får jag väl prata med själva grunden till allt liv då….världen i sig självt!! God morgon vackra värld!! Jag pratade med själva världen, alltså, inte bara kopierande människor utan allt levande på denna jord!

 

Började med god morgonfraser så som, God morgon vackra värld! Det är smoggigt idag, Önskar dig en dag fylld av frisk luft! God morgon vackra värld! Det är mycket tjafs nu. Önskar dig en dag utan krig och förstörelse! Ja, det var ju ett fåtal som fattade att det var världen jag pratade med, lite kul tyckte jag, hade även diskussionen med en jorgubbsälskande vän, vi skrattade rätt gott åt mitt oskyldiga sätt att ”driva” med folk! Responsen på detta sätt att säga god morgon var väldigt trevlig i sig, människor kom fram och tyckte det var roligt hur jag kunde hitta på så många sätt att säga god morgon till dem, att det var ett trevligt sätt att säga vakna till.

 

Men så kickade väl någon form av dåligt samvete in, jag kände att det någonstans inte var rätt att, även om det var oskyldigt från min sida, ”driva” med människor som uppskattade det jag gjorde. Så jag gjorde om den senare delen i frasen till lite mer personliga morgon hälsningar!

 

Men nu har det hänt igen! Det är en människa som troligen har jävligt dålig fantasi, ett vagt sinne, eller helt enkelt inte förstår att vissa saker ska människor få vara ensamma om!

Jag vet att jag inte kan kräva ensamrätt på saker jag skriver när jag lägger ut i världs rymden, i denna data fyllda värld kan man nog inte få vara ensam om någonting egentligen, det finns alltid någon som gjort det före dig eller kommer att göra det efter dig, men lite respekt för andras sätt att säga god morgon på kan man väl i alla fall ha!!

 

Jag kommer inte att sluta med mitt God morgon vackra värld, men jag kommer att återgå till det ursprungliga, det där jag hälsar världen god morgon. Sen kommer jag fullkomligt att skita i de som inte fattar vem det är jag hälsar!!

 

Tack för att ni lyssnar!

Ted!

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0