Sönderskiten och lättlurad!

Tre helt tokiga dagar med lek, god mat, dryck, och en hel del nya bekantskaper!!

 

Grannkärringen lär ju med all säkerhet ha en och annan åsikt om denna helg…he he he!!

 

Apropå festande, när man håller på så här i en två tre dagar så kommer åtminstone min mage i olag, dvs. det blir ett jäkla springande på skithuset. Och inte fan behöver man bekymra sig för att man ska bli hård i magen heller, det är lättskitet om man säger så! Eller som dottern sa när hon var mindre…pappa jag kissade med skjärten!

 

Efter ett tag är det omöjligt att torka sig på folkvis också, det blir vad man på ren Svenska kan kalla för, sår i röven, man får liksom ”dutta” sig ren med papperet, i värsta fall får man duscha efter varje gång!!

 

Men nu var det inte det jag skulle lufta denna gång, en av de som var hos mig i helgen kom med några intressanta och troligtvis korrekta påståenden.

 

När en kvinna vill ha något gjort i huset, ex. omtapetserat eller någon annan sysselsättning som de tycker borde göras och hälst nu, fast inte av dem, nä det är vi karlar som ska göra det. Men när de då märker att man kanske inte just nu har lust så lägger de ner sina försök att övertala en att göra detta som det var de ville man skulle uppta all sin fritid med i en vecka eller två.

 

När man sen har slappnat av efter ett par dagar kommer det man inte är smart nog att förutse,  : Älskling! Ska du följa med in till stan en sväng, ska bara kolla på lite grejer, du kan ju gå in på Bauhaus eller nått så länge, medan jag tittar på mitt!! Och man går på det var enda gång, när du sedan får en vettig tanke i huvudet är det för sent, för då står du redan där, omgiven av slipdamm och gyggplast, med hammaren i ena handen och tapetklister rollern i den andra, och det värsta är, du fattade aldrig vad som hände!

 

Det värsta är att du kan ju inte dra dig ur heller!!

Sen svär du en lång hardanger och låter bestämd när du säger, : Men nu jävlar ska det dröja tills nästa gång vi gör nått!! Ja eller hur! Snart står du där, med en rörtång i handen och gör om badrummet!! Och inte fattade du nått den här gången heller!

 

Men den stora frågan kvarstår, vem säger det mest om, dig eller frun??

 

Ted!

 

 


Kommentarer
Postat av: Maggs

Kvinnans list övergår mannens förstånd, men mannens stånd övergår kvinnans list...eller hur tusan va de nu....2011-06-27 @ 08:50:54
URL: http://karinmargareta.blogg.se/
Postat av: Ted!

=D

2011-06-29 @ 21:05:57
Postat av: Särngut.

Skit-tråkigt att du inte har hämtat dig ännu.

Eller är du inte lättlurad utan bortlurad?

Skit samma skriv så vi vet att du lever.

HaDe

2011-09-22 @ 09:46:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0