Ådômna!

Gôtt ådômna!!

Alltså skönt avdomnad om man nu prompt ska prata Svenska!

 

Funderar på om man inte blir lite som man blir, om man umgås inom fyra väggar som jag gör med en käring, två hormonstinna tjejer och två tikar!

 

Undrar hur min kvinnosyn hade sett ut om jag haft ett par hormonstinna pojkar och två han hundar!! Förhoppningsvis ska det inte ha någon som helst inverkan, men man vet ju aldrig, det blir liksom ett annat snack vid frukostbordet om den överhängande delen är killar!

 

Förstå mig nu rätt! Jag önskar mig inga andra barn än de jag har, absolut inte!

Men smink hade nog blivit ett kortlivat samtal, lika så nagel lack. Fast man vet ju aldrig, idag ska det ju fönas hår med rätt mängd mousse, det ska plattas hår, det ska vara rätt kläder…

Va fan hände med tiden då killar var killar, och tjejer var tjejer??

Det är säkert så idag med, det är bara det att jag ser det inte riktigt så, att vi ska värna om varje individs egen identitet är för mig självklart, jag har ibland bara (vid första anblicken ska tilläggas) lite svårt att se skillnaden! Men det är ju mitt problem! Eller det är ju inget problem egentligen, det är en anpassnings svårighet som ska övervinnas!!

 

Tillbaks till ådômna!! Om man som den enda Y-kromosomen i huset under ett par besök upp till holken kommer till korta vid köksbordet, inte av anledningen att jag inte kan ta ton, utan av anledningen att jag inte orkar stå emot anstormningen av X-kromosomers oförmåga att inte kunna sluta prata i munnen på vare sig andra eller sig själva då de besökt holken ett par ggr!

Jag ska abselut inte vara den som menar att tjejer pratar mer än killar, för då dödar jag liksom mig själv, men detta ”pladder” som inte går att stoppa, detta evinnerliga tjöt…detta ”sätt” att fulkomligt ta över ”köksbords diskussionen” med argument som skulle väcka logikens mästare Platon ur sin grav!!

 

Det är då man går ut i vardagsrummet med en stadig och bara låter sig själv bli…ådômna!!

Sen kan dom kvittra bäst dom vill, det biter inte längre!

 

Min gode vän Attila brukar säga, man förstår kvinnor bäst i ett avdomnat tillstånd!

 

Ted!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kloka ord!

Och me like Attila!

2011-03-26 @ 09:41:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0