Sorry!

Mitt förra inlägg berörde tydligen en del, men ska man läsa vad jag skriver får man också läsa den texten som finns under blogg namnet!!!!

Om man ändå vore en klok man..... Vi ska komma ihåg att det jag skriver är sånt skit som för tillfället finns i min skalle, det är inte alls säkert det finns varken sanning eller fakta bakom orden! Kom ihåg det!

Men!! Nu ska rätt vara rätt!

Meningen med att "Ta matchen" Var den att man inte ska ge upp innan man börjar, man ska vara öppen för utveckling, man ska inte lyssna på allt skitprat och man ska framför allt lyssna på sin egen vilja!!! Har man bestämt sig redan innan matchen är det liksom försent!!! Sen har jag en tendens att "vandra iväg" i tanken, och det kan många gånger orsaka bekymmer!

 

 

 

Det finns de som tar matchen och lika fullt inte blir uppskattade för det de gör, det finns de som ifrågasätter utan att för den delen få svar, det var inte det texten handlade om. Jag kan förstå varför det kunde uppfattas så, men åter igen.......

 

 

 

Jag har skrivit detta ett par gånger innan men, mitt sätt att hantera frustration, besvikelse, vad jag tycker är orättvisor, idioti, dumhet genom okunskap, utan att jag själv ska grubbla ihjäl mig på detta är just att sätta det på pränt! Går jag och grubblar blir det lätt fel i slutänden, man lägger FÖR mycket tankeverksamhet bakom kommer orden liksom ut fel! Man kan kalla mina texter för en slags mental ventil, det är inte bra om den ventilen inte fungerar!

 

 

 

 

Sen finns det alltid de som väljer att tolka texterna som de själva vill, det kan jag inte göra något åt!! Då har man ju redan bestämt sig innan!!

 

 

 

Ted!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0