Uppläggningen!!

Åh  herre min je…

Jag är anställd av internerna på ett dagcenter!!

 

I första slussen upp mot Vänern kliver det på en individ som jag på håll och i första anblicken inte såg om det var en man eller kvinna…ni vet en sån där obestämbar klump!

Vid närmare anblick kom jag fram till att det där…det måste va en…man! Det tror han själv i alla fall, men frågar du mig så är det fortfarande en obestämbar klump!! Kan allt, vet allt, men har varit arbetslös till 90% av sitt liv…jippi!! Den ska jag gå här med i två dagar, och försöka lära starta pumpar och köra ballast…ja det slutar väl med tvångshämtning av Kvernmo!

 

Träffade rederiägaren och dess delägare samt landanställda idag…piuuh! Att jag inte slog ihjäl ett par av dom får jag väl tacka min lyckliga stjärna för!

 

Ok, nu var jag irriterad redan innan jag träffade dom, styrman idioten och det faktum att jag ska gå här i min ensamhet, till ingen nytta i två dagar med en obestämbar klump, gjorde väl sitt till det med. Men en av dom såg på mig att nått var fel och frågade mig vad som var fatt, jag tog två andetag och sa…ja du, ska jag gå här till Söndag med….den där (pekade på den obestämbara klumpen) så kommer jag med största sannolikhet att bli klassad som våldsbelägen! Han flinade och sa, jag kommer klockan 10.00 i morgon och hjälper dig!

 

Ja han verkade vettig i alla fall!

 

Sen kommer huvudägaren upp på bryggan då jag och kaptenen står där och diskuterar nått som behöver diskuteras, han frågar utan att ens bry sig om att vi pratade…: ska någon av er stanna här tills i morgon? Öh, ja, det ska vi allihop! Då pekar han med hela handen och högljutt proklamerar: Det ska inte va nått jävla supande ombord på båten i natt, bara så ni vet!

 

Ja, det är ju tur att man med åren blivit lite återhållsam med att explodera och gå till mot attack. Men du söte George va förbannad jag blev, jag ligger till kaj och är ledig, jag ska inte upp och jobba före 9.30 i morgon…dra du åt helvete din blekfete fan, jag kommer att ställa mig en meter från landgången och supa mig redlös inom en timma!!! Det kläckte jag inte ur mig, jag tänkte det bara. Så nu ligger jag här i min ensamhet, ja den obestämbare klumpen ligger väl och trycker nånstans, men full är jag, och så ska jag nog fan va tills på söndag…bara för att jag kan!

 

Nä, jag är mer värd än så här!!

 

Ted!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0