Idiotiska påhitt!!

Det finns vissa saker jag aldrig kommer förstå, som exempel, varför ska man vara tvungen att duscha med läsglasögon? Varför ska man vara tvungen att förklara vad du har för tröja på dig? Varför ska man vara tvungen att bli förbannad när man ska brygga kaffe? Och varför i hela helvete har jag en pipande hamster?

 

 

Om jag ska gå in i duschen, är mitt enda fokus att ta av sig kläder, och se till att man har en handduk. Tvålen hittar man rätt snabbt, men  när man ska ha lite schampo, då är det kört!! Va fan, tror inte schampo tillverkare att vi som måste ha läsglasögon inte använder deras produkter?? Eller ska man vara tvungen att lära sig vilken det är av schampo och balsamflaskorna som står upp och ner? Idiotiskt!!

 

 

Hur jävla svårt ska det vara att inse att det skiljer hästlängder mellan män och kvinnor då det gäller att välja kläder? (Nåja, vissa män och kvinnor i alla fall)

Ur det kvinnliga könets läppar brukar det allt som oftast höras….jag har inget att ha på mig!

Nähä, svarar den luttrade mannen utan att lägga energi på den saken!

När sedan någon i familjens alla x-kromosomer frågar mig..”Varför har du den där tröjan på dig nu?” Jo, för att den låg överst i högen! Hur svårt ska det va? Idiotiskt!!

 

 

Jag är en arbetande man som, i alla fall enligt mig själv, har rätt så kraftiga nypor. Men jävlar i mig om jag är byxad att få upp ett kaffepaket utan att bli galen!! Dessa vakuum förpackade kaffepaket från helvetet!! Att få upp paketet så man kommer åt kaffet är väl egentligen inte det stora problemet, det är bara det att kaffet ligger ju i hela köket efter att man med milt våld öppnat det! Och varför är kaffet alltid slut i burken på morgonen?? Idiotiskt!

 

 

Min kompis Hunnerhövdingen fick av oss en hamster i julklapp! Inte en riktig, den drivs av två AA-batterier och kan springa (på hjul) runt i sitt egna Pariserhjul och piper som satan!! Den tyckte han att vi skulle ha kvar här, så den står på skåpet ovan diskbänken. Under Julen hade vi lite roligt åt denna hamster, den pep till varje gång någon öppnade skåpet, det visade sig att hunnerhövdingen visste precis vad detta betydde, (eller var det jag?) Man var tvungen att ta sig en stänkare!! Detta var ju jätteroligt, vid minsta pip stod fyra hågade människor med en snapps i handen! Nu är det så att denna hamsterjävel kan veckans alla dagar! För på måndag till torsdag säger den saten inte ett pip, men akta dig på fredag eftermiddag, då pips det så fort man närmar sig diskbänken!! Traditionsenlig som jag är måste jag ju lyda order, men Gud ska lov och vilja…..På söndag morgon är det som om någon har varit där och pillat ur batterierna igen!! Men varför han då lämnat den här? Jo för att han kan!! Idiotiskt!!!

 

 

 

Ted!

 

 

 

Shampo, tröja överst i högen, tom kaffeburk, pipande hamster


RSS 2.0