Rätten att få barn!

Centerns partistämma har nu beslutat att man inom centern ska verka för att singel kvinnor ska ha laglig rätt att få bli inseminerade!!! Ja jag säger då det!! Detta ämne är otroligt fascinerande då detta tilltag förmodligen inte är nått annat än att fiska efter röster!!

 

 

Det är väl för fan ingen konst att bli ensamstående mamma om man vill, det är väl bara att titta ut någon man tror har bra arvsmassa, sen förför man honom, (räcker ofta med en smekning på låret) och låter sig bli naturligt inseminerad!! Pust stön, tjut och sprut! Klart!

 

 

Jag har i många år nu haft ett sådant jobb att jag hembesökt en hel hoper med människor, inte allt för många men ett antal av dessa hembesök sker hos just ensamstående tjejer/kvinnor med ett eller flera barn. Ser man sedan hur dessa tjejer bor med sina barn blir man ofta väldigt ledsen för barnens skull, ostädat, väldigt rörigt, stanken av fulla blöjor är överväldigande, disk över precis hela diskbänken och skräpmats kartonger över allt. Till detta kan tilläggas att det väldigt ofta förekommer något slag av husdjur, som förmodligen heller inte trivs så där jätte bra i denna röra.

 

 

Det ska tilläggas och klargöras att det inte är alla ensamstående som lever i en rörig och ostädad lägenhet, det är inte min åsikt och mening med denna text!!!

 

 

Det saknas pengar, nu är pengar inte allt här i världen, men det hade förmodligen underlättat en hel del i dessa fall, arbetslösa ensamstående tjejer har inte den rätten till barnomsorg som en välbetald ensamstående kvinna som vill bli lagligt inseminerad!! Med detta tillkommer ju andra problem, det blir bökigare att gå i affärer, och i lugn och ro inhandla näringsriktig mat, man har inte den orken att börja städa då barnet äntligen har somnat, ja jag kan fortsätta ett tag till, men ni har nog fattat!

 

 

Men det är väl här det skiljer sig, för en arbetares syniska öga, och en välbetald rödstrumpa som inte är fan att förföra en man, om han så låg villig och naken i hennes säng.

 

 

Ser man sedan dessa, ofta unga, ensamstående mammor i sina lägenheter så förstår man att de förmodligen hellre hade kunnat leva med barnens pappor utan skrik och gap, nu finns det med största sannolikhet en jävligt bra anledning till varför två vuxna människor väljer att gå skilda vägar, men faktum kvarstår, ingen vill nog detta frivilligt!!

 

 

Varför ska då detta legaliseras, inseminering? Ja, min första tanke var att det ska bli fiiint att vara ensamstående, att det blir ett sätt för rika ensamma östermalmskärringar att visa att, jag klarar mig själv, för en sak är säker, även detta kommer att bli en klassfråga!!! Min andra tanke med lite distans bakom är…VARFÖR?? Jag har inget emot att man legaliserar detta, man jag kan för mitt liv inte förstå varför? Jo förmodligen finns det, som jag skrev tidigare, en massa starka kvinnliga lobbyister i regeringskansliet, som inte är fan att få en karl på rygg, så man kan, så att säga få sig ”ett skott i råttan”!

 

 

Sen finns det säkert de som vill bo ensamma, och inte vill få ”ett skott i råttan” av anledningar som man förmodligen inte vill veta, men då kan man samtidigt undra, ska man då ha barn?

 

 

Med denna text har jag inga som helst avsikter att ifrågasätta huru vida någon är bättre föräldrar än någon annan, detta har jag skrivit om i tidigare texter, jag undrar egentligen bara, laglig insemination…. VARFÖR??

 

 

Ted!

 

 

 

 

 

 Kommentarer
Postat av: stig-arne

sen säger man att det är för barnens bästa?!

Varför gör man helt enkelt inte en enkät bland dem som kommer att beröras av detta i framtiden, nämligen barnen.

Vill barn ha en eller flera mammor? Vill barn ha en eller flera pappor? Ska barnen när de blir lite äldre påtvingas att se på bögar och flator i hemmet?

Ska inte barn få välja hur dom vill ha det?

2012-02-28 @ 21:47:27
Postat av: Täääd

Dessa enkäter är gjorda, finna att läsa på Rfsu´s hemsida. Av barn som vuxit upp med homosexuella föräldrar, finns ett fåtal av flera hundra som önskar att de hade en förälder av varje kön! Men jag förstår din tanke, men jag tror inte barnet lider av att ha en ensamstående eller för den delen två homosexuella föräldrar, DET beror mer på hur denna/dessa föräldrar är funtade i huvudet!!!

Detta har jag nämnt något om i en text från April 2010 som heter Bögfobi någonting!! Ha en bra dag!!

2012-02-29 @ 06:55:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0