Krönika?

Nu var det länge sedan man satt och plitade ner lite dummheter på denna sida, vet inte om jag kommer bli bättre eller ej, dock ska jag skriva av mig lite i dag, nu när andan faller på!
 
Satt i bilen och lyssnade på P4 Radio Kalmar idag på morgonen, radioprataren ville dela med sig av en låt som hon tyckte det var allt för länge sedan den spelades i radio. Gruppen All for one skulle framföra låten "I swear!" http://www.youtube.com/results?search_query=all+for+one+i+swear&oq=all+for+one&gs_l=youtube.1.1.0l10.1290.8492.0.15483.13.8.1.4.5.0.52.369.8.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.C1_T7rCiVP4
 
När låten börjar kommer jag på mig själv sitta lätt framåtböjd, med ett krampaktigt tag om ratten, skrikandes...
DET FINNS EN ANLEDNING TILL ATT DEN LÅTEN INTE SPELAS LÄNGRE...NOSTALGIKOSSA!!!
Till råga på allt elände har skiten fastnat på i huvudet, så nu går man väl och nynnar på skiten med!!
Tack för den SR P4!! Stupid cow!
 
Per Lublin (Ölänsk politiker) har i veckan fått rättelse i målet när han blev utkastad från fullmäktigemötet för att han filmade mötet, nu ska han tydligen få filma offentliga fyllmäktige möten, ja vad säger man, han har ju sina metoder den mannen. I sak har jan många gånger fullkomligt rätt, men hans uppträdande gör att många ratar honom av den anledningen!
 
Leksand har tagit sina första poäng på många år i Elitserien, eller SHL som vi så internatsionellt har döp den till, det välkomnas av ett varmt blå/vitt hjärta! Nu får vi bara hoppas att Mora blir där de är och att Brynäs gör dem sällskap!!
 
Ölandsbron har fått ett i folkmun nytt namn, förut kunde den som satt bredvid förarsätet tagga in sig på facebook "i närheten av"/ på toppen av Ölandsbron, om det inte finns så kommer det snart att finnas möjlighet att även för föraren (på grund av alla köer) att tagga in sig, då kan man nog använda sig av det nya namnet...fast i kö på BROJÄVELN!
 
//Ted!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0