Människans lata natur!

Det här med att människan ska vara så jävla lata...det stämmer till punkt och pricka!!
 
Vi är så jävla lata att vi blir fetare och fetare, varför? Jo för att det här otyget jag skriver på nu har gjort det för djävla lätt för mig att bli lat!! Hade inte datorn funnits hade jag exempel fått gå ut till brevlådan för att hämta tidningen, jag hade fått ta mig till banken för att göra mina bankärenden, jag hade fysiskt fått ge mig iväg för att titta på nya saker. Nu räcker det med att motionera fingrarna lite på den där det oftast står error i när man går förbi, eller det gör det väl inte nu för tiden, men ni förstår vad jag menar!
 
Mitt jobb är ytterligare ett exempel på hur konstigt vi resonerar när det gäller motion och hur vi blir konstigt lata och rädda för kroppsarbete. Vi har en övervåning där det bor människor som behörver viss service, personalen måste således ta sig upp och ner flera gånger om dagen, det är två korta trappor, men de tar hissen, alla dörrar är handikappsanpassade, så det finns en så kallad armbågsknapp som man kan trycka på, om man har händerna fulla och vill öppna dörren, den trycks det på varje gång man vill öpnna dörren, oavsett om man bär/skjuter på något eller inte. När man ska gå ut i soprummet med sopsäcken, ja då är den så jävla full att de inte orkar lyfta i den i sopkärlet, men att gå med den halvfull det går inte, då får man ju gå två ggr!! Sen, när jag då som inte får nog av motionen på jobbet (host host), åker till det lokala gymet och ser samma personal gå i trappmaskiner, springa på löpband och lyfta skrot, ja då kan man faan börja undra, när blev vi så jävla rädda för vardagsmotion!?! 
 
Men det är klart, det är ju jobb, då kan man ju inte motionera, dessuotm måste man ju visa upp sig i sina nya tighta träningkläder....och tack och gode gud för tighta träningskläder!
 
Ted!

RSS 2.0