Det här med att sova?

Man blir tröttare på äldre dar, så är det bara!
Men du är ju inte gammal, nä förvisso "bara" 50, men jag behöver jävligt mycket mer somn nu än för 30 år sedan.
 
Ex, i går eftermiddag skjuttsade jag in fru och dotter till Kalmar för en kväll med vänner och godis, godiset var av olika karaktär för olika åldrar. i alla fall, de blev avsläppa och peugoten gick tillbaka till fåtöljen, chips, läsk och en bra film efter att jag lekt lite med min nya dator.
 
Jo då allt flöt på, lekte lite och svor lite på detta förbannade Windows8, åt lite godis, sen dax för film, jo då den var bra....Zzzzzzzzzzzzz! Vaknade nästan tre timmar senare av att frun ringde och ville hem! MEN VA FAAN!!
Ja ja, men då hämtar jag väl de små liven då så jag får gå och lägga mig! Jo tjena, låg vaken till 02.00 och tittade färdigt på filmen, som var så dålig att klockorna stannade, och somnade väl så småningom.
 
Den som nu tror att man kan ta sovmorgon för att det är lördag efter en sån natt, han hade kunnat gå förbi Musserongatan kl. 06.00 och fått en kopp kaffe, för då var det klart! Både kaffet och med sovandet, men vänta du, vid högsdax som vi säger på Idremål, dvs mitt på dagen kommer jag förmodligen bli så trött att mat och sovklockan kommer ringa, å då blir det inte roligt!!
 
Men sen kan man ju undra, varför gnäller jag?
Finns ingen anledning, jag har hus och hem, bil, jobb familj, framtiden säkrad i form av milijonutbetalningar genom PPM, då kan man leva flott!!
 
Nu ska vi vara goa och glada, önska alla Yrare uppe i Idre en trevlig Lördag med massor av god mat och bra väder,
alla semesterfirare det väder de vill ha. Själv kämpar jag på ett tag till, för min kropp behöver alls inte sova!!
 
Ha en bra en!
Ted!

RSS 2.0