Äntligen igång!

Äntligen har säsongen börjat, innebandyns högtid är i sitt startskede!

 

 

Jag har förmånen att få titta från sargkanten, man står mitt i hetluften, man känner svettdoften, man hör de glada tillropen och man hör även svordomarna.

 

I helgen som var har det spelats två matcher med damerna, den första avklarades nere i Olofström som i fjol slutade 3:a i div. 1.

 

 

Vi färdades dit i minibussar och en bil, lite roligt är det när det hojtas i bussarna om att det behöver kissas, då märktes det väl att det var karlar som körde bussarna. Tror ni att det stannades på någon toalett försedd anrättning så tjejerna kunde gå in och kissa...nähä du. In på första P-plats och in i skogen med er tjejer! Kanske ett klokt val, vem vet hur lång tid det skulle ta om det fanns en affär i närheten av dasset ;)

 

 

Med foten på ena sargkanten och tidtagaruret i handen (för de hade ingen tidtagning i den hallen) var det en fröjd att titta på tjejerna när de spelade bandy, matchen slutade 5-5. #7 Fick en lårkaka och spelade inte sista perioden.

 

 

Nästa match spelades hemma spelades i Färjehallen mot Craftstaden från Oscarhamn, ett div. 3 lag, det märktes, slutade 19-2. Märktes även vid sargkanten, mycket tjatter blir det när den där mest intensiva spänningen har släppt och man fått i sig ett antal koppar kaffe där på bänken.

 

 

Nu slipper vi i alla fall spela i de gamla matchställen med fel föreningsnamn på, tog emot de nya bortaställen här om dagen, svart/vita med en guldrand i. Hemma ställen, eller det rätta stället kommer att vara cyanblått, vad nu det är för färg, men det återstår väl att se.

 

 

 


RSS 2.0