Fbc Kalmarsund-Östra sk

Ibland vill man bara extra mycket!
Idag är en sådan dag, nu JÄVLAR ska det supersaft i flaskorna! För den här matchen ska bara vinnas, kan jag göra något för att hjälpa till, ska jag göra det!!
Började efter lördags matchen, Lindbytvätten kunde inte lämna matchstället till matchen på onsdag, så det blev till att kavla upp skjortärmarna och börja tvätta. Tjopp, klart! Nu så, nu har vi bara en lätt träning kvar till match. Bra träning, lite spel på småmål, Snabbe lätt bäst på planen (i målet)...;) Ryckten gick att #2 ringt till #7:s hår salong och frågat efter Sarita...Hm?!! Ja, jag säger då det, man har inte tråkigt med dessa underbara tjejer!
MATCHDAG!! Nu ska det ske, nu ska de där röda Lock-Vättern odjuren stenas ner i djupet igen, kom inte till våran kust och tro att ni ska få komma upp till ytan för att andas!! ICKE!
Nu ska jag bara hänga upp det så på himmelen klart lysande cyanblå vinnarstället!
Det blev så här!

Håkan kom med frukten och de övriga godsakerna som kan skymtas på bordet, det har tjejerna gjort sig förtjänta av!!
Sen kommer vi då till det jag är där för...Fylla vatten och Powerade!

Och för att det inte ska bli några som helst missförstånd om vem som äger bananen!!!
Matchen genomfördes med en bra första period, en hårresande andra, och en övertygande tredje!
#79 lyckades med bedriften, att mitt under en anstormning mot hennes mäl, sparka av sig skon! Om det var för att få de röda sjöodjuren från Lock-Vättern att komma ur balans med odören från strumpor och skor, vet jag inte. Men det torde ju i sådana fall även drabba de cyanblå, så det kanske var ett misstag. Men varför hon satt kvar i målet med skon i handen mitt i deras press, ja, det kan man undra...undrar om hon vet det själv?!
Efter matchen, fortfarande med en glädjetår i ögat plockas sargen och övriga tillbehör ihop, och se på fan vad jag lyckades att få på bild!!
Sen var det bara mitt kvar!!
God natt!!
Bästa vattendrickare idag var #6 #7 #8 #17 och #28
men vad vet väl jag...jag fyller ju bara vatten!!
Ted!

Jävlas inte med materialaren!!

Då kan det gå så här!!

Eller så här!

Segertåget tuffar på!

Det går bra för det här företaget!

FBC Dam är i smöret, hemkommen från Malmö med 3p tillagda i tabellen, som för övrigt börjar bli riktigt intressant, 3p upp till 2:an!

 

Veckan som gått har kantats av sjukdomar, och sett utifrån min sargkant, en del hängande huvuden, detta beror med största sannolikhet på denna förbannade förkylning som råder i lägret. Det snoras, hostas och snörvlas konstant från alla håll!!

 

Trotts detta har humöret varit på topp! Laget presterar, vattnat försvinner fort ur flaskorna, det tycker vi om. Till och med #17 har tömt flaska på flaska denna vecka!

 

I bussen till Malmö var det fortfarande snörvel och host, bussresan dit avlöpte med film, (som fick inhandlas på Statoil) Mat, (kommer inte riktigt ihåg vad vi åt, men det känns som vi ätit det förut!) Busslek, som i avsaknad av febrig målvakt och bussleksfixare avlöpte smidigt (Tack vare #14 som talade om hur leken skulle avlöpa!) Vanns gjorde den med hästlängder av ledar gänget!!!!!!! Inte att förglömma så insöps det kaffe från en länge saknad kaffetermos, tror den varit i Hesterische och vänt!

 

Väl i Malmö delades matchställ ut, flaskor fylldes med både vatten och den blå Poweraden, kaffe tiggdes i kiosken och 20 minuter i matchstart besöket avklarades! Kroppsdelar masserades och det tejpades handleder och fötter, domarna blåste i pipan och vankandet i sarghörnet var ett faktum!

 

Med ena foten på sargkanten stod jag där och såg hur det slets och kämpades, svettades och hostades, målen kom, om så inte med övertygelse för ens i 2 perioden! 3:e var en behaglig transport sträcka där det inte var nått snack om saken! Lagarbetet togs, arbetsinsatsen belönades med 3p! För min egen del var det en lugn match, inget trasigt, inget hookande och inga blad att reklamera!

 

Det konsumerades Powerade under denna match kan jag lova! Så med lika blåa tungor som matchställ, packades matchställ, vattenflaskor, spelare och ledare in i bussen och segertåget tuffar på, och innan onsdagen är slut ska även Östra sk få smaka på ett vattenfyllt lag i arbetshandskar!

 

Bästa vattendrickare enligt mig var #8 #28 #79 och #97

 

Men, vad vet väl jag? Jag fyller bara vatten!

 

Ted!

Ps. Kom ihåg, domaren har alltid rätt! Ds.


Så ja!

Jaha, det där mad att blogga innebandy från sargkanten var inte så lätt som jag trodde det skulle vara, kommer ju inte ihåg nått, jo lite iofs, men det mesta man kommer ihåg är inte sånt man gärna skriver om här.

 

Det är absolut inte några otrevligheter eller hemligheter, det är mer det att det kan ha hänt saker i min hörna där jag står med ena foten på sargkanten, som de berörda förmodligen inte finner det minsta roande eller underhållande.

 

Men för att få ned något på pränt som åtminstone kan få mig att minnas matchen om ett par dagar, ska jag minnesanteckna lite här!

 

Gårdagens match mot Hovshaga AIF var jag inte ett dugg nervös för, träningarna hade funkat bra i ett par veckor, skratt och hyss mot, och mellan både ledare och spelare, har inte varit någon bristvara precis. Lite sjukdomar har härjat, jobb som kommit emellan lite här och där. Annars har det varit bra träningar, i mina ögon.

 

Så kom då matchen, brukar ha för vana att uppsöka toaletten 20 minuter i matchstart, allt är klart, vatten påfyllt, Powerade fixat, så toalettbesöket kan fullföljas. Detta för att jag ska få nått annat att tänka på ett tag, så jag inte ska nöta sönder golvet och starra upp mig själv onödigt mycket. För är jag för uppskruvad inför matchen brukar det i allmänhet vara domarna som får ventilen att lösa ut! Så 20 i match besöket är ett måste!

 

Före dagens match blev det dock inte så, 20 i match besöket kom 120 minuter i, kände redan från början att detta är inte bra, men men, det går nog. Och gick gjorde det, utav bara helvete, 44 sek in i första stod det 1-0. Och 3 minuter senare 2-0. Nu rinner det i väg.......Ja tjena mittbena! när jag skulle fylla flaskor inför 3:e perioden stod det 3-4 till urskogsfolket!

 

Det var nått som inte stämde, 20 i match besöket!!! SATAN, och jag som inte är det minsta skrockfull!!! Roger Snabbe Andersson och jag kom överens om att det kanske är bäst att jag tar besöket lite i efterhand, "du ska se att vi leder med 5-4 när jag kommer tillbaka" Ja, ge dig iväg kom det till svar. Sagt och gjort, hörde från det kalla porslinet att HAIF fick en utvisning, sen small det tydligen! Publikens (om än inte så stor) jubel trängde igenom både isolering och branddörrar!! 4-4!! Nu kunde jag inte sitta längre............ upp and away silver!!

 

Hann väl inte mer än in i arenan förens det svarta nätet lyfte bakom trollpackan i HAIF målet!! 5-4!! Nu jävlar ska jag aldrig mer missa 20 i besöket, det är då ett som är säkert!!

Matchen som spelades innehöll inget skönspel från där jag står, men satan i gatan så skönt det är att få torka vatten från golvet med ett leende på läpparna!!

 

Matchens bästa vattendrickare i mina ögon, nr 6, 8 och 9!!

 

Men vad vet väll jag, jag fyller bara vatten!!

 

Ted!

Ps. kom ihåg! Domarn har alltid rätt! D.s!

 RSS 2.0