12-12-12 Hovshaga

Men varför i alla pottsorkars eländiga levende lägger man bortamatcher mitt i veckan!! När hu'un ska man sova??
 
Sen drar de iväg en till Hovsgaha av alla ställen, där har man ju samlat Svergies alla svagsinta!! (Kanske inte riktigt sant...men fan vet!)
 
Nu började det ju som vanligt med dessa förbannade strumpor som inte kan finns på plats då de ska!! Hur svårt ska det va? Slutade ju med att jag som inte ens skulle till de svagsintas land fick byta bort min jour och ta en timmes ledigt, för att med våld och hot om vedergällning bryta mig in hos en annan materielare och "stjäla" strumpor av honom!! Nu visste han om min situation, och då kan man ju i alla fall säga att strumporna är ärligt stulna.
 
Väl i Hovshaga visar det sig att omklädningsrummen inte gick att låsa...hm, sa jag något om svagsinta förut?
Nä nu ska jag inte vara sån mer, inget mer svagsint...jag lovar!
 
Trollpackorna från Kronobergs mittland började matchen i ett rasande tempo, och vad gjorde vi, ja det vet nog ingen, för vi var nog bara kroppsligen på planen, i huvudet kanske flickorna lussade för sina pojkvänner eller nått, på planen var de inte de första 10 minutrarna 0-3 i arselet! Men sen jäklar, sen visslade det till i de Kronobergska nätmaskorna! 3-1 3-2!! #28 sköt så till och med de utomordentligt duktiga domarna var imponerade!!
 
I tredje perioden hittade först den alltid spelbare #88 nätet, och sedan gjorde #3 sitt första div.1 mål genom tiderna! Grattis! Vad betydde då detta mål, jo, underläget var upphämtat, uppätet och utsketet!! En sjöman i ett rum med 10 oskulder och en kagge rom hade förmodligen inte varit gladare än vad jag var då!! Vi leder matchen...i två minuter!! Sen lyckades väl de blåklädda snubbla in en kvittering!
 
Nåja, förlängningen blev resultatlös så vi åkte i alla fall hem med en pinne, och med tanke på den starten var det inte illa pinkat!!
 
Sen var det ju det här med att sova i bussen på vägen hem, DET hade jag velat göra hela vägen!! Med tanke på att man skulle upp om några timmar och förflytta ett par ton snö... men se det gick inte, #19 var ju nöd tvungen att RINGA från längst bak i bussen och höra om hon fick åka med mig hem?? Nä, det fick hon inte!
 
Bästa vattendrickare denna dag! #12 #28 #88, + en liten skvätt vatten drack även de som hoppade in och avlastade...vilket jäkla lass ni drog, mycket bra gjort tjejer!!
 
Men...va vet väl jag, jag fyller ju bara vatten!
 
Ted!

Kungälv åker på pisk!!

Hallo!
 
Något hade retat upp mig under dagen, vet väl egentligen inte riktigt vad, men lite purken var jag redan när tjejerna kom, försökte väl att dölja det så gott jag kunde, tror jag lyckades rätt bra faktiskt!
Är väl fortfarande inte på topphumör, men jag plitar ner detta med de bästa intentionerna!
 
Nåja! Dagen började väl inte så där bra i Färjehallen. Det var ju uppbokat matcher till Gud och förbannelse, vi kom inte in i omklädningsrummet i tid om ni frågar mig, det vi skulle ha blev klart först, och snäll som man är så får Kungälv ta det, vi väntade på flickorna från Torsås som inte hade bråttom ut ur duschen i alla fall....sen var det ju det där med strumporna då...hm! Det kan få vara som det är med det nu då, det gick ju bra ändå...till slut!
 
Länge sedan jag inte hade full fokus på uppladdning och match, under hela uppvärmningen gick det inte att hitta rätt i tanke djungeln, men när visslan ljöd för start i 1:a perioden hade fokus hittat rätt, då var man med i matchen...VIPS stod det 4-0!! Va fan hände...undrade nog hela Kungälv, deras tränare slet sitt hår, kastade sitt sitt block och grät i förtvivlan. Vi går sedan ut och gör en skitperiod i 2:a Kungälv vinner den med 1-0,
 
I 3:e försvinner plötsligt 14, magsjuk, så där ja,...men vi går ändå in och avslutar matchen på ett bra sätt, lite svettigt var det då de hämtade upp från 4-1 till 4-3, men när 5-3 kom skrek jag så högt och våldsamt att jag höll på att svimma!! #19 som stod bredvid mig skrattade så hon storknade, ja det var jävligt kul!! Sen dunkar vi in 6-3 och det känns att matchen är avgjord! Det roligaste med denna match var nog ändå Kungälvs byte av målvakt var 5:e minut, kanske var det för att dölja att den ene var en kille! Nja, det var det nog inte...men fan vet!!
 
Efter match kommer plötsligt #14s flaskor utkastandes ur omklädningsrummet, det var #2, hon nästan ryter..."släng de här!! De är ju fulla med magsjuka!!"  Vi får hoppas att det bara var nått #14 fått i sig, vi får kolla med pojkvännen vad han kan ha petat i henne för skit!! :-)
 
Bästa vattendrickare idag var #9 #12 #91
 
Men vad vet väl jag, jag fyller ju bara vatten!!
 
Ted!

RSS 2.0