12-12-12 Hovshaga

Men varför i alla pottsorkars eländiga levende lägger man bortamatcher mitt i veckan!! När hu'un ska man sova??
 
Sen drar de iväg en till Hovsgaha av alla ställen, där har man ju samlat Svergies alla svagsinta!! (Kanske inte riktigt sant...men fan vet!)
 
Nu började det ju som vanligt med dessa förbannade strumpor som inte kan finns på plats då de ska!! Hur svårt ska det va? Slutade ju med att jag som inte ens skulle till de svagsintas land fick byta bort min jour och ta en timmes ledigt, för att med våld och hot om vedergällning bryta mig in hos en annan materielare och "stjäla" strumpor av honom!! Nu visste han om min situation, och då kan man ju i alla fall säga att strumporna är ärligt stulna.
 
Väl i Hovshaga visar det sig att omklädningsrummen inte gick att låsa...hm, sa jag något om svagsinta förut?
Nä nu ska jag inte vara sån mer, inget mer svagsint...jag lovar!
 
Trollpackorna från Kronobergs mittland började matchen i ett rasande tempo, och vad gjorde vi, ja det vet nog ingen, för vi var nog bara kroppsligen på planen, i huvudet kanske flickorna lussade för sina pojkvänner eller nått, på planen var de inte de första 10 minutrarna 0-3 i arselet! Men sen jäklar, sen visslade det till i de Kronobergska nätmaskorna! 3-1 3-2!! #28 sköt så till och med de utomordentligt duktiga domarna var imponerade!!
 
I tredje perioden hittade först den alltid spelbare #88 nätet, och sedan gjorde #3 sitt första div.1 mål genom tiderna! Grattis! Vad betydde då detta mål, jo, underläget var upphämtat, uppätet och utsketet!! En sjöman i ett rum med 10 oskulder och en kagge rom hade förmodligen inte varit gladare än vad jag var då!! Vi leder matchen...i två minuter!! Sen lyckades väl de blåklädda snubbla in en kvittering!
 
Nåja, förlängningen blev resultatlös så vi åkte i alla fall hem med en pinne, och med tanke på den starten var det inte illa pinkat!!
 
Sen var det ju det här med att sova i bussen på vägen hem, DET hade jag velat göra hela vägen!! Med tanke på att man skulle upp om några timmar och förflytta ett par ton snö... men se det gick inte, #19 var ju nöd tvungen att RINGA från längst bak i bussen och höra om hon fick åka med mig hem?? Nä, det fick hon inte!
 
Bästa vattendrickare denna dag! #12 #28 #88, + en liten skvätt vatten drack även de som hoppade in och avlastade...vilket jäkla lass ni drog, mycket bra gjort tjejer!!
 
Men...va vet väl jag, jag fyller ju bara vatten!
 
Ted!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0