Kungälv åker på pisk!!

Hallo!
 
Något hade retat upp mig under dagen, vet väl egentligen inte riktigt vad, men lite purken var jag redan när tjejerna kom, försökte väl att dölja det så gott jag kunde, tror jag lyckades rätt bra faktiskt!
Är väl fortfarande inte på topphumör, men jag plitar ner detta med de bästa intentionerna!
 
Nåja! Dagen började väl inte så där bra i Färjehallen. Det var ju uppbokat matcher till Gud och förbannelse, vi kom inte in i omklädningsrummet i tid om ni frågar mig, det vi skulle ha blev klart först, och snäll som man är så får Kungälv ta det, vi väntade på flickorna från Torsås som inte hade bråttom ut ur duschen i alla fall....sen var det ju det där med strumporna då...hm! Det kan få vara som det är med det nu då, det gick ju bra ändå...till slut!
 
Länge sedan jag inte hade full fokus på uppladdning och match, under hela uppvärmningen gick det inte att hitta rätt i tanke djungeln, men när visslan ljöd för start i 1:a perioden hade fokus hittat rätt, då var man med i matchen...VIPS stod det 4-0!! Va fan hände...undrade nog hela Kungälv, deras tränare slet sitt hår, kastade sitt sitt block och grät i förtvivlan. Vi går sedan ut och gör en skitperiod i 2:a Kungälv vinner den med 1-0,
 
I 3:e försvinner plötsligt 14, magsjuk, så där ja,...men vi går ändå in och avslutar matchen på ett bra sätt, lite svettigt var det då de hämtade upp från 4-1 till 4-3, men när 5-3 kom skrek jag så högt och våldsamt att jag höll på att svimma!! #19 som stod bredvid mig skrattade så hon storknade, ja det var jävligt kul!! Sen dunkar vi in 6-3 och det känns att matchen är avgjord! Det roligaste med denna match var nog ändå Kungälvs byte av målvakt var 5:e minut, kanske var det för att dölja att den ene var en kille! Nja, det var det nog inte...men fan vet!!
 
Efter match kommer plötsligt #14s flaskor utkastandes ur omklädningsrummet, det var #2, hon nästan ryter..."släng de här!! De är ju fulla med magsjuka!!"  Vi får hoppas att det bara var nått #14 fått i sig, vi får kolla med pojkvännen vad han kan ha petat i henne för skit!! :-)
 
Bästa vattendrickare idag var #9 #12 #91
 
Men vad vet väl jag, jag fyller ju bara vatten!!
 
Ted!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0