SLUT!!

Tycker inte om det här, står och tvättar det underbara cyanblå stället. Att tvätta gör mig väl inte så där mycket, men att stå och bli centimental och torka tårar samtidigt är inte speciellt kul!!

 

Sen blir det ju inte bättre av att jag börjar (av en slump) med att hänga upp #19 först, nästa tröja som åker upp på torkställningen är #14!! Men så jävla typiskt, det var ju dem två vi sa hej då till här om dagen, de jä**arna har ju svikit oss och dragit till hottahejti någonstans, hoppas de bränner sig i solen!! Nä, det hoppas jag ju förstås inte, men nått skit kan de ha när de bara sticker så där!!

 

Sen kommer nästa våg av känslor, då kommer tröjor tillhörande de som är klara för fortsatt spel nästa säsong, fan jag längtar redan till försäsongs träningen!

 

Jag börjar så smått säga hej då till de kära vattenflaskorna som i oroväckande takt försvinner från sin plats, de liksom, av sig självt förklarar sig själva uttjänade verkar det som, hux flux är det någons som saknas! Eller också börjar jag tappa greppet…gud förbjude!!

 

En liten titt på Malmhaug matchen då, DET SÅG BRA UT!! Man blir imponerad över vad tjejerna kan om de bara vill, de spelade inte bara bra, de drack utav helvete också. Malmhaugs tränare skulle dock ha behövt följa med mig ut en liten sväng, det hade räckt med ett par minuter, han hade behövt lära sig ett och annat, vad det gäller att prioritera vad som är bra och mindre bra, enda gången man hörde reservdansken öppna pajhålet, var när en av våra tjejer åkte över sargen…..IDIOT! Vann gjorde vi i alla fall med KLARA 8-0!! Lite smolk i bägaren blir det dock då det är #7 sista match. Kommer inte nämna mer om detta nu, är lite svårt att se tangenterna…önskar henne och #6 (i slätafly) all lycka och välgång med det som komma skall!!

 

Sen kom då ÖM matchen mot Borgholm, Ja det var väl roligt då, så pissedåliga var de inte, men vi var tre nummer större på alla positioner! Det som jag aldrig kommer glömma så länge jag lever är minen på #12 och #2 när de kommer som två skolflickor, högröda i ansiktet, och stammar fram…Ted, vi har glömt våra matchtröjor hemma!! Ja, den minen var obetalbar, nu var det nog så att #2 förmodligen inte glömt någonting, hon visste nog inte det för ens #12 talade om det för henne! Det var bara att plocka fram reservtröjor, #12 fick fördagen ikläda sig #16 och #2 fick en nååågot för liten #20! Men det var nog precis vad hon behövde, hon tog sig över mittlinjen tre ggr, och gjorde lika många mål!! Så nu kommer hon alltid att spela i #20!!

 

Önskar alla i FBC Kalmarsund en varm och vätskefylld sommar!!

 

Nu till de dagar som kommer utan innebandy, vill jag bara säga….Vad vet väl jag, jag kommer bara att fylla….holkar!!

 

Ted!

 

 


Ale-Fbck 4-11

Ja, va fan säger man?!? Det är så jävla gött att vinna!!! Ale-FBCK 4-11!!!!!!

 

 

Denna vecka har varit bra, vattenmässigt. Måndagen var ju lite si så där, det kan ju iofs bero på att det fanns Powerade att tillgå. Det blir alltid en massa liter vatten att slå ut efter träningen, när den blå drycken serveras, men resten av veckan dracks det rätt friskt!! Sen vet jag inte riktigt om man från Fatpipes sida valt att jävlas lite med alla vänster skyttar så här på slutet? Vänsterbladen har gått at i rasande fart så här på slutklämmen!!

#2 fick 3 nya blad på lika många veckor!! Att hon sedan mot Tvååker lekte skogsavverkare med klubban och med detta fick #19 att gapflabba i ett helt byte, kan ju vara en orsak till bladbytet den veckan!

 

 

Onsdagen var en jättebra vattendag, om anledningen var att båda fystränarna av olika anledningar inte fanns på plats, och att H.T.D tog hand om fysen, ja, det vet inte jag. Men jäklar i min lilla låda vad vatten det gick åt!! Och det är bra, det är alldeles för många som inte fyller förråden efter och under träning!!

 

 

Torsdagen var det mycket spel på, och det höll ju på att sluta i katastrof bara det, #45 var på skolarbete och undertecknad ställde sig i mål!! Ja tjena, ställ den störste tävlingsidioten av oss alla i mål gör det bara!! Sen i slutet på träningen kommer det väl en ”rolig avslutning” där man ska välja mål och tävla mellan två lag!! Vilken målvakt väljer man då? Ja inte den Finska landslagsmålvakten i alla fall. Detta resulterar ju i sin tur att idioten i det andra målet blir mer och mer frustrerad och nästan går över lik för att släppa in så lite som möjligt!! Resultat….lyckades skada #28!! Bra jobbat Ted! Det gick bra till slut, hon spelade matchen mot Ale utan känningar i alla fall, sa hon åtminstone. Att jag sedan inte sov riktigt på två nätter pga detta är väl en annan fråga!

 

 

Bussresan mot Ale gymnasium gick som en dans, mycket tack vare #7´s goda smak att ta med en dvd av, med och om Johan Glans! De e en fin pojk de!

 

 

Matchen är väl inte så mycket att orda om, 4-11 talar väl för sig självt! Noterbart är dock att vi fick lov att låna Ales vita matchställ efter första perioden, domarna tyckte att, med vårat svarta bortaställ och deras marinblå hemmaställ blev det ”grötigt på plan”? Ja, det kan jag tänka mig, det blev väl för mycket att hålla reda på åt stackarna, för att blåsa i pipan när det skulle blåsas, det gjorde de då jävlar inte! Blåsa när det inte skulle blåsas, det var de mycket bättre på…Idioter!

 

 

Men å andra sidan, vi gjorde inte ett mål i det svarta stället denna match! Allt vände i det vita!!! För att citera #5 efter hennes andra mål. ”Fan, jag fick gåshud!”

 

 

Bästa Vattendrickare denna match #9

 

 

Men vad vet väl jag, jag fyller bara vatten!!

 

 

Ted!


RSS 2.0