Ale-Fbck 4-11

Ja, va fan säger man?!? Det är så jävla gött att vinna!!! Ale-FBCK 4-11!!!!!!

 

 

Denna vecka har varit bra, vattenmässigt. Måndagen var ju lite si så där, det kan ju iofs bero på att det fanns Powerade att tillgå. Det blir alltid en massa liter vatten att slå ut efter träningen, när den blå drycken serveras, men resten av veckan dracks det rätt friskt!! Sen vet jag inte riktigt om man från Fatpipes sida valt att jävlas lite med alla vänster skyttar så här på slutet? Vänsterbladen har gått at i rasande fart så här på slutklämmen!!

#2 fick 3 nya blad på lika många veckor!! Att hon sedan mot Tvååker lekte skogsavverkare med klubban och med detta fick #19 att gapflabba i ett helt byte, kan ju vara en orsak till bladbytet den veckan!

 

 

Onsdagen var en jättebra vattendag, om anledningen var att båda fystränarna av olika anledningar inte fanns på plats, och att H.T.D tog hand om fysen, ja, det vet inte jag. Men jäklar i min lilla låda vad vatten det gick åt!! Och det är bra, det är alldeles för många som inte fyller förråden efter och under träning!!

 

 

Torsdagen var det mycket spel på, och det höll ju på att sluta i katastrof bara det, #45 var på skolarbete och undertecknad ställde sig i mål!! Ja tjena, ställ den störste tävlingsidioten av oss alla i mål gör det bara!! Sen i slutet på träningen kommer det väl en ”rolig avslutning” där man ska välja mål och tävla mellan två lag!! Vilken målvakt väljer man då? Ja inte den Finska landslagsmålvakten i alla fall. Detta resulterar ju i sin tur att idioten i det andra målet blir mer och mer frustrerad och nästan går över lik för att släppa in så lite som möjligt!! Resultat….lyckades skada #28!! Bra jobbat Ted! Det gick bra till slut, hon spelade matchen mot Ale utan känningar i alla fall, sa hon åtminstone. Att jag sedan inte sov riktigt på två nätter pga detta är väl en annan fråga!

 

 

Bussresan mot Ale gymnasium gick som en dans, mycket tack vare #7´s goda smak att ta med en dvd av, med och om Johan Glans! De e en fin pojk de!

 

 

Matchen är väl inte så mycket att orda om, 4-11 talar väl för sig självt! Noterbart är dock att vi fick lov att låna Ales vita matchställ efter första perioden, domarna tyckte att, med vårat svarta bortaställ och deras marinblå hemmaställ blev det ”grötigt på plan”? Ja, det kan jag tänka mig, det blev väl för mycket att hålla reda på åt stackarna, för att blåsa i pipan när det skulle blåsas, det gjorde de då jävlar inte! Blåsa när det inte skulle blåsas, det var de mycket bättre på…Idioter!

 

 

Men å andra sidan, vi gjorde inte ett mål i det svarta stället denna match! Allt vände i det vita!!! För att citera #5 efter hennes andra mål. ”Fan, jag fick gåshud!”

 

 

Bästa Vattendrickare denna match #9

 

 

Men vad vet väl jag, jag fyller bara vatten!!

 

 

Ted!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0