Dubbelhelg!

Sicken sju jäkla helg detta har varit, tack till alla inblandade!!
 
Och innan jag glömmer det, ni tjejer i Fbc Kalmarsund har varit fantastiskt duktiga denna helg!!!
 
Resan börjar vid skolans parkering i lördags, bussen skulle gå prick 10.30, alla på plats....utom #25 som klev på bussen i exakt samma ögonblick som min klocka (det är den som gäller!!) slår över till 10.31! #25 erbjöd sig att lägga 100dringen i böter, men hon var faktiskt i tid!
 
Bussresan avlöper som den ska, det enda som saknades var bussleken, men det blir ordning på det med från och med NU. Eller hur LL?? Vi stannar och äter i det varma vackra vädret, alla ville gärna kliva ur bussen och äta, vi såg helst att de hade stannat i bussen, men inte då, envisa som de är skulle de promt sitta ute...Hm! Okej, kanske inte riktigt sant men nästan.
 
Sen kom vi då fram till sillastryparnas hemvisst Blekinge och Olofström, denna trånga, tråkiga innebandyhall, det känns bokstavligen som om man spelar i en sardinburk! Skithall!! Innebandyn då, ja, raggarbandy!! Olofström spelar inte seriens bästa innebandy, men de kan jävlar förstöra för de som försöker, vi fastnar i fällan och ramlar in i deras spel, tjejerna gör ett jävulst bra jobb, var och en gör sitt jobb och lite till, men Listerlandets största sillhona i målet är inte det lättaste att få hål på, och när bollen väl går förbi, ja då står det väl stolpar och ribbor ivägen!! Nåja, 5-5 i full tid och en pinne i bagaget är bättre än inga alls! Efter matchen då det ska tackas för matchen och hållas på så säger #14 till deras lagkapten med en mycket ironisk underton "jävligt bra match ni gjorde" men att det var ironiskt menat gick nog inte fram, kaptenen tackade så hjärtligt och höll på att spricka av stolthet, för att senare när #14 står och stretchar komma fram och återglädja "komplimangen" med att säga...ni gjorde också en bra match!! Ja söte Jesus, en del har ju inte ens vett att va dumma i hela huvudet!
 
Nu väntade Fbc Engelholm nästa dag, ladda om och spela skiten ur reservdanskarna, det var vad som stod på schemat för söndagen!!
 
Samling 10.30 i Fbc:s ny lokaler för genomgång och gemensam frukost, #25, #74 och #97 var ju mer än lovligt sena, i min värld är det kathjing!!! på den sena ankomsten, men i vanlig ordning finns det alldeles för snälla människor som tar dem i försvar och de slipper betala...hm!!!
 
Väl i hallen hade väl de halsförstoppade plattlänningarna tagit vårat omklädningsrum...ja men va FAN!! Undertecknad blev handlöst ombedd (rätta ordet är nog beordrad) att "kila dit och be dem flytta på sig"! 
Sagt och gjort.... och flyttade sig gjorde de! Match...spännande så in i helvete!!! Gick nog ett par mil fram och tillbaka efter sargkanten under denna match, och tror inte du på fan det blev oavgjort i denna match också, och förlorade sudden gjorde vi med!!! Men denna matchen var betydligt bättre spelad än den vi spelade nere hos de sura sillarna!! Här får vi väl nästan, men bara nästan vara nöjda med en pinne!! Men det hade varit jävligt skönt att skicka hem reservdanskarna med en tom poängpåse!!
 
Jag vet att jag inte ska, men här kommer det...Domar jä.....krackelibrankelfnatt va dåliga de var!
Det var absolut inte deras fel att vi förlorade den matchen, men det vette fan om de inte kostade oss i alla fall sudden poängen!! 
 
Bästa vattendrickare då, ja #2 #9 #14 #28 #79 #97 klunkade på rätt bra!!
 
Men vad vet väl jag, jag fyller ju bara vatten!
 
 

RSS 2.0