Oct. 20, 2012

Jahapp!! Då gick man upp i ottan för att åka till Vänersborg med 14 vattenflaskor, ett cyanfärgat matchställ med för dagen svarta strumpor! Shortsen kom ombord i Kalmar, L.L?? fick i Söndags order om att de skulle vara tvättade och redo för tryck till måndag. Varför man inte tar det med mig som då ska vara materialare är för mig fortfarande en gåta!?! Men skit samma, de kom i alla fall ombord i Kalmar som de skulle!

På bussen somnades det om rätt fort vill jag lova, om de kunde sova förtäljer inte historien, jag, L.L, #2 och #79 sov inte. Möjligen att vi höll andra vakna med vårat tjatter! :))

Redan vid 9:45 intogs lunchen, när jag sedan skulle in på en väldigt känd hamburgerkedja för att köpa kaffe möttes jag av #2 som redan köpt kaffe till mig....gulle dig!!

Framme vid hallen var det många som tittade på den stora fina arenan framför bussen, jo, det är en bandyhall, och där inne spelar mycket riktigt Vänersborg....med skriskor, vi ska va i baracken bredvid! Det var den värsta/sämsta hall jag varit i på länge, golvet och planen var ok, men i övrigt var det katastrof! För att fylla vatten fick jag traska 3 våningar upp!! Gutt mos där Vänersborg!!

Matchen då, ja vi höll jämna steg men det räckte inte riktigt ända fram. Efter mycket konstiga, uteblivna och en del inte så konstiga avblåsningar, en straff till våran fördel, ett par onödiga utvisningar och ett jäkligt bra boxplay åkte vi hem med 6-5 i baken!! En sak är i alla fall säker, att vi kan jobba oss tillbaka i matcherna, det vet vi nu, nu är det bara att blanda skönlir och en jäkla massa mörs, sen tjööör vi!!

De två kvinnliga domarna avgjorde på intetvis matchen, men de har varit bättre!!

Mat? Ja tack!! Tre älgar eller va fan det hette, ja inte var de snabba och graciösa som älgar i alla fall, ineffektiviteten lyste tom i älgkorna bakom disken! Priset? 98:- för 8 köttbullar, 5 små potatisar, lingonsylt och en hallonsoda!! Tror det varit billigare att köpa en älg!!

Det twittrades om matchen från läktaren också, men det föll tydligen inte alla på läppen, MYCKET löjligt om du frågar mig.....men va vet väl jag jag fyller ju bara vatten!!

Bästa vattendrickare denna dag var i mitt tycke och smak #2 #17 #91 och #97! Även H.T gjorde ett bra jobb i båset, trots förkylning och en liten släng av feber ledde han laget, med lugn stämma, (yrslade i feberfrossa) på planen alldeles föredömligt!!

Hört i korridorerna, Vänersborgs tränare tyckte i korridorerna att "domarna var bra"?!? Tror fan att den skogsmullen tyckte det!!

Ted!

Ps. Ni är snyggare i vita strumpor tjejer! Ds.


Tjohoo!! Älvstranden får på moppo!!

Dagen känndes rätt i min lilla mage redan då jag vaknade, tvätten veks och vips så var den upphängd i omklädningsrummet. Det känndes som sagt bra redan från start! de små västkust räkorna dök upp och matchförberedelserna kunde börja, det märktes i omklädningsrummet att det var ett helt annat lag där inne än det som satt där då vi åkte på pingel mot Pixbo. Viljan var så tjock att den kunde skäras med kniv!
 
Klubbor fixades, skor delades ut, vatten fylldes, powerade fixades och så var vi igång!! Och vilken sjujäkla start det blev, visserligen gjorde räkorna det första målet, men sen var det jäklar FBC för hela slanten, 1-1, 2-1 och 3-1 trillade in innan perioden var slut, jag vågar säga att det är den bästa halvleken jag sett spelas i Färjehallen på väldigt länge...och sen finns det de som har mage att påstå att tjejer inte kan spela innebandy...Prrffth! Kyss min blekfeta röv!!
 
Nästa period var inte mycket sämre den, #91 spelade så bra i målet att hjälmen gick åt helvete, #79 fick låna ut sin så länge tills jag fixat den andra. Jag fick springa ut i förrådet och leta reda på en hjälm där ute för att få ihop alla delar, väl ute i förrådet hörde jag hur det jublades på läktarna. Fan nu missade jag ett mål, det var tydligen #74 som stänkte upp den i krysset!! Du får göra ett till i nästa match, så jag får se hur det gick till!! Vad resultatet var efter 2:a perioden vette fan, men jag log hela vägen in i omklädningsrummet i alla fall, så förmodligen ledde vi lite till!!
 
Till sista perioden var det en fröjd att komma ut i färjehallen, det var ett sånt go i laget, det var en sån glädje i spelet, det var jävlar anamma i varje spelare vart de än befann sig, både på planen och på bänken!! Alla spelare gjorde det de skulle och lite till, man visade varandra varför man var på planen, det är det här spelet som är anledningen till att älskar att fylla erat vatten tjejer!! Att de små räkorna lyckades göra ett mål med 1 sekund kvar av matchen betydde ingenting!! Vi vann med 7-4!!
 
Vi rökte räkorna!!
 
Att plocka ut matchens bästa vattendrickare idag var inga problem alls..bästa vattendrickare var..FBC Klamarsunds Damlag!!
 
Men va vet väl jag, jag fyller ju bara vatten!!
 
Ted!
 
 
 

RSS 2.0