Hovshaga åkte hem med 3-2 i röven!

Jaha, det var det det!
 
Hemma premiären avklarad, Hovshaga stod för motståndet!!
Vi börjar redan vid 09.10 då #28 kom och hämtade mig, efter en smärtfri och säker överfart till fastladet anlände vi till Kalmar sporthall för kick offen som skulle gå av stapeln, tjejerna utplaserades på olika uppdrag och dagen var igång!
 
Själv delade jag ut mina verktyg till höger och vänster, gick bra i 4 sekunder, sen kröp nervositeten på mig som dimman i lützen. kan ju inte låna ut mina grejer utan att ha kontroll på dem, efter ett par vändor upp till "verkstaden" var jag till sist tvungen att släppa taget, det gjorde ont men det gick! De skötte sig pojkarna, allt lämnades tillbaka, och dessutom helt...Pust!
 
Tjejernas overaller hade kommit, efter ett snabbt överläggande med mig själv beslutade jag att INTE lämna ut dessa för matchen, ursäkta mig tjejer, men ni har en jäkla förmåga att fokusera på fel saker om ni får nått annat i huvudet, så på den för 1000 gången upprepade frågan från #97 om overallerna har kommit, var svaret för 1000 gången NEJ!!
men då blev glädjen desstå större efter matchen!
 
Efter en stund i overall sorteringen kom nästa dimbank inrullande, uppvärmningströjorna!! Satan!! De ligger kvar i Färjestaden...Åhhh!! Med huvudet under armen lånar jag H.Ts bil och ilar över bron, plockar även upp Andre Tränaren (A.T) så han slapp att hoppa på kryckorna till Kalmar! 
 
L.L hämtade mat från kallskänken, räksalladen kommer då aldrig mer ner i min mage, det blir buffé tallriken ett bra tag framöver!
 
Matchen då, ja jävlar i min lilla låda. Det blev en seger till, vi spelade stundtals jäkligt bra, i mina ögon behöver vi dock sluta med att stå och peta med klubborna och i stället böra flytta på skiten som är ivägen! Vi är lite för snälla med mina ögon sett! #14 lyckades dra på sig 6 minuter i snickarboa! 2 av dem var förtjänta, 2 var tveksamma och de sista 2 var i glädjerus, hon sprang ut på planen från utvisningsbåset för att fira ett mål...men hoppsan kerstin, det fick man inte!! Avlastnings kedjan #25 #20 och #3 gick in och gjorde ett bra jobb i sina inhopp, i målet storspelade #79, själv fick jag en tillsägelse av domaren för coaching utanför bytes zonen...? Jag? Coacha?? Ja tjena mittbena!! 
 
Hört i korridoren!
Hovshagas tränare pratade med Adam Kallenberg efter matchen, de gnällde nått otroligt, det var "inte rättvist" och "en skitmatch" ja ja, det var väl därför man knäckte taktiktavlan över knät vid slutsignalen!!
 
Bästa vattendrickare då...ja, alla klunkade rätt bra idag, men jag tycker nog att #14 #74 och framför allt #79 var lite törstigare!!
 
Men vad vet väl jag, jag fyller bara vatten!!
 
Ted!
 
 

Seriepremmiär

Så där ja!!
Då var premiären avklarad då!! Gick ju som tåget kan man säga. Resan började ju jäkligt bra när jag insåg att jag i år är den ende ledaren som åker från Öland...hua! Nu måste jag ju börja tänka också!! Ni som känner mig vet ju hur bra det brukar gå!
Efter ett telefonsamtal med huvudtränaren (H.T) känner jag mig lite lugnare, "ni ska va 5 st från Öland....ok!

Börjar dock småflina lite då jag kliver in i bussen och upptäcker att vi är 7 st!! Tur att man kan ringa H.T och få lite uppbackning!!

Maten inmundigades 30 minuter innan vi var framme i Ängelholm, detta pga en kraftig fel beräkning av restiden från bussbolag sida. Tur beräkningen var åt rätt håll i alla fall!!

Våran nye lagledare (L.L) tog på eget initiativ hand om bussleken och gjorde detta med bravur!!
Det var frågesport, och han gjorde fullkomligt rätt i att inte låta ledar trojkan deltaga, vi hade förmodligen fullkomligt krossat allt motstånd!!
Tävlingen vanns för övrigt av #12 som själv inte kunde förstå hur det gick till?!?

Matchen då, ja, va säger man...vi vann!!

Fast det var lite nervöst de 5 första minuterna, tror inte vi rörde bollen förutom en gång vid tekningen! Men sen hände det grejer, Engelholm gjorde 1-0, vi kvitterade, tog ledningen och släppte den aldrig! Vinst 5-3!!

Fast det märks att vi är i början på serien, för egen del menar jag då. Kunde på villkors vis inte titta på hela matchen, stod jag inte i hörnet och räknade klubbor, satt jag med huvudet i sjukvårdsväskan och organiserade om den. Det mest uppenbara "att inte titta på matchen sysselsättningen" var nog att sätta sig och skrynkla ut oanvända skrynkliga servetter för att sen vika ihop dem igen! Men det funkade!!
Producerade nästan inget adrenalin alls!! Gutt, för vi vill inte ha en förbannad materielare vid sargkanten!!

Bästa vattendrickare denna dag tycker jag var...#6 #14 #74 och 79!!

Men va vet jag, jag fyller bara vatten!!

RSS 2.0