Titorna från Tidaholm och Fröjered!

Ja, va säger man...FY SATAN SÅ GUTT ATT VINNA!!!

 

Men vi börjar väl i rätt ände, ställen tvättade, torkade och upphängda på galgar! Redo för match mot Fröjered från Tidaholm, ni vet det där stället där en av Sveriges mest berömda hejar-ramsa kommer ifrån!

 

Hur eller hejar-ramsa så lovade veckans träning gott, det var taggat och god stämning under hela veckan, och framför alt, det dracks vatten!
(Alla utom #15 förstås)

 

Gameday check!
Matchsnus check!
Guldtanga chek!


Dagen börjar som de flesta gamedays med ett vankande fram och tillbaka i köket med en kaffekopp i handen och snus under läppen. Frukost intas och man är redo! Hämtar upp #25 på vägen, stannar på macken och inhandlar H2o till medhavd mat, #25 saknar även hon vatten och så putade hon med underläppen och vips...så fick hon även en banan!

 

Bussen är som vanligt på plats och chaufören laddad, nu kör vi! Hämtar upp gänget som ska kliva på i Kalmar och även #18 i Nybro! Nu är vi på G! Håll i hatten Fröjered, för nu jävlar kommer det ett revaschsuget gäng!!

 

Å söte Jesus vilken revasch, visserligen leder vi "bara" med 0-1 efter första perioden, men spelet både offensivt och defensivt spel bådar gott! Inte nog med att försvaret dödar det mesta som kommer mot mål, #79 gör sitt i kassen och spikar igen fullkommligt!

 

I andra drar vi i från till 0-4 innan titorna från Tidaholm och Fröjered lyckas snubbla in ett mål! Denna period är en av de bästa jag sett på mycket länge!!

 

Tredje blir en kamp mot klockan, vi spelar otroligt bra innebandy, rullar runt, släpper boll och tar ytterst få förhastade och dåliga beslut!! Framför eget mål var det snabba och resoluta beslut som gjorde att titorna från Tidaholm och fröjered alldrig ens var i närheten, när sen Fröjered drar på sig en utvisning med två och en halv minut kvar av matchen har vi bollen och #79 hoppar ut och vi är 6 på plan, vi rullar boll i 1 minut innan domarna blåser och vi blir 5 mot 4! Nisse begär time out och det beslutas att vi bara ska rulla av matchen, och det gör vi!!

 


En av de skönaste segrar som vunnits i denna hall var ett faktum, och ett slag på käften till alla som säger att vi inte har något försvar!!

 

I dag var det många som drack vatten i floder, men de som drack bäst idag från min synpungt var #4 #19 #79 och #97

 

Det är många fler som gjort sig förtjänta av detta idag, vill bara nämna de tre i avlastningsfemman, #10 #18 coh #25 som gör ett jävulst bra jobb i sina inhopp idag!

 

Men vad vet väl jag, jag fyller ju bara vatten!

 

Ted!

 

ÖKA TACKTA SISTA KVARTA TIDAHÖLM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0