Skånerånet!

Dagen är här, den där dagen vi ska åka ner till Ängelholm och piska dit Fbc Engelholm.
Bussresan ner flyter på som det sig bör, det sovs lite oroväckande länge på bussen, det är ju å andra sidan lite mitt fel, det är ju jag som ska se till att de inte sover, så förmodligen sov jag med! :-)
Vi har även plockat upp #18 som har sin premiär i det cyanblå stället denna dag, kan tänka mig att det var lite pirrit att vänta på bussen idag!


Väl i Ängelholm hängdes uppvärmningställ och matchställ upp på sina respektive krokar, sen sprang tjejerna ut för att skaka av sig bussresan, #17 var även med i protokollet idag, dock spelade hon inte pga sin fot, men det är på bättringsvägen. Det är fart på tjejerna under uppvärmningen och det ser bra ut!

1:a är igång, Äckelholm...nej jag menar ju Engelholm, förlåt, gör 1-0 vi gör 1-1 de gör 2-1 vi gör 2-2 sen slutar den, värt att nämnas är att det domarna var skitdåliga i denna perioden, de var även från Äckelholm...nej förlåt Engelholm. båda lagen fick en utvisning var i denna perioden, deras pga felaktigtavstånd och våran pga domarna!

2:a perioden, Engelhom gör 3-2 efter 10 sek 19 sek efter det kvitterar vi 3-3. Sen jävlar smäller det, 3-4 3-5 3-6 och innan paus lyckas väl Äcklen...nej, Engelholm göra 4-6. Vi gör återigen en bra period.

3:e perioden blir en låååång plåga, domarna är så dåliga att jag får ett skarttanfall rakt i ansiktet på en av dom, vi åker på två utvisningar i den perioden, nästan samtidigt, spelar 3 mot 5 och vi håller på att göra mål, Äckelholm...nej, Engelholm hade världens chans att komma in i matchen igen, men kan man inte spela innebandy så kan man inte! Inte ens när de var 7 utespelare (Domarna inräknade) och vi tre lyckades de peta in bollen.


Vi gör ytterligare ett 4-7 precis när vi blivit fulltaliga, och jag kunde inte låta bli att säga högt och tydligt så domarna skulle höra...GUTTANS, visa ut ett par spelare till så vi får mer bensin att köra över äcklen!
Domarna var katastrof, nått av det värsta jag varit med om faktiskt, de blåste konstant åt ett håll, och det var inte vårat, visst, vi fick några med oss, men de var så självklara att det gick inte att missa. Deras tränare är väl ett kapitel för sig, så han är inte ens värd tiden det skulle ta att förklara, så nog om den stollen!

Det är i alla fall fruktansvärt skönt att åka hem lastade med 3 poäng, vi gick från klarhet till klarhet, vi slet för varandra och det bästa av allt, vi lät oss inte nedslås av det otroligt fula spel och urbota dumma och dåliga domare som Äckelholm...nej Engelholm bjöd på!

Bästa vattendrickare idag är inte lätt att ta ut, hela laget gör en jävla insatts, tredjelinan gör ett kanonjobb när de är inne, men måste jag framhålla de som drack bäst så blir det.......#5 #9 #12 #19 och #74

Men vad vet väl jag, jag fyller ju bara vatten!


Kungälven som blev en bonnabäck!

Att vakna denna morgon med ett leende på läpparna visade på två saker, det ena var att panodilen mot förkylningen från helvetet fortfarande verkar i kroppen, den andra var att det var dax, dax för match, match mot Kungarna av älven!! 
 
Vaknar som vanligt vid 5 med en känsla som var sprängfylld av lust och längtan efter 3 poöng, men denna dag kommer gå i inkomstens tecken, inkomsten blir då i form av 3 poäng och ett underbart jävlar anamma!! För det är det som krävs idag, ett satans jävlar anamma!!
 
Att spela match mot ett lag som åker jojjo upp och ner i seriesystemet kräver sin man, eller i detta fallet sin tjej, att bibehålla ett snabbt och osjälviskt spel, det är det som krävs idag.
 
Nåja, nu är vi på gång, eller i alla fall jag, det var samling för tjejerna kl 12.30 själv var jag där 10.45 utifallatt... man måste ju vara säker, säker på att man gjort allt i sin makt för att förutsättningarna ska vara så perfekta som jag, med min otroligt kraftiga förkylning, bara kan, förövrigt den kraftigaste förkylning som någonsin skådats faktiskt. Om en kvinna hade varit lika sjuk som jag är hade hon förmodligen...hostat två gånger, snutit sig och fött två barn!!
Men, hur eller matchboll, förutsättningarna har gjorts efter bästa förmåga och nu är det upp till tjejerna!!
 
 Pang! Bom! Katjingh! Pow! Knakelibrak! Och krackelibrankelfnatt!!
 
Kommer inte ens ihåg vad det stod efter första perioden, (feber) tror det var 5-1, och vilket spel, vilken lycka...vilka tjejer!! Man blir ju lika gråtfärdig som en snyftare på tv4 en fredagseftermiddag!! Man blir liksom glad i hela själen, man blir hänförd av tjejernas vilja och jävlar anamma!!
 
Man kan helt enkelt inte annat än att älska hela högen!!
 
Andra perioden var en febertopp tror jag, jag svettades och frös om vart annat och sen...just jag matchen var det ja. jo, det gick väl bra! Fortsatt övertag, fortsatt dominans, förtsatt suveränitet!! Fortsatt Fbc!!
 
Och nära döden som man är i sin förkylnings jävelhet drar man gärna på sig plasthandskarna och fyller livets vätska inför 3:e perioden!!
 
Någonstanns där åkte #11 i backen, någonstanns där insåg både jag och #11 att hon kommer aldrig jobba inom sjukvården, hon kommer aldrig kunna se True blood, #11 kommer aldrig bli blod-donator!! 
 
#19 gör vad bara #19 kan, skickar en piga från Kungalandet i omloppsbana, nja, i alla fall fick pigan en flygfärd över sargen, i alla fall fick publiken se att vi inte daltar med när motståndarna spelar rugby med klubbor i hand!!
För de spelade faktiskt inte innebandy, de var inte där pigorna från Kungälv, de hade en taktik, de hade en plan, men planen var vår, både den Kungälv hade tänkt ut och den vi spelade på!!  VI SPELADE SKITEN UR KUNGÄLV!! Vi vann med lätta 11-3 vi vann med flaggan i topp, vi vann med en fruktanvärt sjuk materialare!!
 
Bästa vattendrickare idag var hela 3:e linan som sitter på bänken stora delar av matchen, men när de hoppar in på planen gör de det med bravur!! #5 #97 #12 klunkade bra, #9 fick i sig en del vatten när hon i sin förvirring äntligen kom in på planen, #13 gör ett mycket bra inhopp på backen, sen dricker även jag en hel del vatten denna match!!
 
Men vad vet väl jag, jag fyller ju bara vatten!!
 
Sen kommer även herrarna att fylla på vedförrådet med 3 pinnar, efter en match borta mot Skoghall, Grattis killar, det gjorde ni bra!!
 
Ted!

Islossningen i Vättern!!

Att man vaknade denna morgon med ett leende på läpparna bådade gott för både den fruktasvärt manliga förkylningen som husserat i min välbygda kropp i en vecka nu och för den stundande matchen mott vättarna från Kungälv! (Den ordleken med vättarna, den är inte att leka med om man kan sin geografi!)

Witches from the Grow up Lake!

  Då var den här, derbymatchen mot Hovshaga, eller som jag, (om än inte högt) nog hellre skulle vilja kalla det,
Då var den här, hatmatchen mot Mittlandstrollen!!
 
Varför dessa "hårda" ord??
Ja, du begriper nog när du läst igenom allt!
 
Svart ställ, jag älskar det svarta stället!! Ja, det är abselutum inget fel på det blå (förlåt, cyanblå) stället heller, men svart är svart!! Jag tycker bättre om svart helt enkelt, sen att man kan spela i uppvärmnings shortsen som det är tryckta siffror på är ju guld, då slipper man att leta på tvättlappen efter små jävla siffror, som jag i och för sig skrivit dit nästan själv, men det underlättar när man slipper den biten!!
 
Vi kom iväg som vi skulle, och ingen var sen, ny buss, fin buss , det är ju en bra start på dagen. Resten hämtas upp i Kalmar, maten kommer ombord, och jättegod mat får vi som vanligt från En Trappa Upp!!
 
Väl sittandes och mentalt förbereda sig för batalj, kan man inte låta bli att tetas lite med Pittohwicz, han är ett lätt offer med miljoner saker i huvudet, matchtider, vart vi spelar, hur många som är med, hur många som ska ha mat, inrapportering, beställa buss...ja, sen har han till råga på allt tentaplugg att göra med. Han gör ett bra jobb Polacken, och fruktansvärt lättretad när han är stressad, och då är ju jag helt fel person att sitta bredvid!!
Puss påre Polisch guy!!
 
Nåväl, för att spara tid tejpades det axlar och benhinnor i bussen, en del blundade så de fick vänta, de måste ju få blunda lite de små liven, men inte för länge, framme i hallen blir det för det mesta kaos, uppvärmningskläder, matchställ, massage, tejpning, linda klubba, fylla vatten....Va faan, är matchen igång?!? Man hinner liksom inte göra alla till lags innan match, de tysta de får tyvärr vänta, så nästa gång börjar vi med dom tror jag!!
 
Matchen ja, den vann vi med 9-4!!!
Moahahahaha!
Kan ni ha, mål efter 18 sekundet, sen rullar det på, tror vi var lite nervösa och spända i 1:a, låg under med 3-2 när vi klev av planen för vila. I 2:a gick vi ut och visade vilket lag som är bäst i Småland!!!
3:e perioden var en transportsträcka, ja inte så att det bara var att kliva ut och "bara vara" på planen, man kan inte slappna av mot något lag på den här nivån, då får man stryk!!
 
Nä då, all eloge åt Hovshagas tjejer på planen, de försöker i alla fall spela innebandy, men idag räckte de inte riktigt till, men det tror faan det, vi har ju fotomodeller på halvtid i vårat lag!
 
Sen #97 bara för att du inte fattar vad jag menar när jag skrivet vem som varit bästa vattendrickare så ska du få den benämningen alldeles själv idag!!
 
Så, bästa vattendrickare i denna match var...tamdada!!! #97!!
 
Men vad vet väl jag, jag fyller ju bara vatten!!
 
Ps. Måste bara infoga en bild och hälsa den person som taggade oss lite extra idag, det var den människan som skrivit matchbladet, och till dig vill jag bara nämna, JA, det var 3 lätta poäng!! Ds.
 
Ted!
 
Detta var Hovshagas matchblad till publiken!
 

Satans jävla skit!

Jaha, då kanske man har lugnat ner sig så pass att man kan yppa ett eller två sanningens ord om helgens bravader och äventyr!
 
Eller.......
 
Ungefär som dessa barnprograms ledare uttryckte det på -80 talet!
 
 
I alla fall, känslan inför var kanon, var där i tid, men sen kom lite bekymmer, #17 matchställ var ju för faan inte med, arrrgh!
På telefonen, ringer Pitthowicz, jo då, det ligger i Kalmar så det kommer...Piiuhh!
Tejpning och massage av benhinnor och stela muskler!!
Check!
Byta blad på klubba!
Check!
Fylla vatten!
Check!
Nu kör vi!!
 
 
Fast det gjorde Warberg med, bättre än oss, vet inte vart vi var, vi var i alla fall inte på tårna vare sig kroppsligt eller psykiskt tror jag. Men inför 3:de du jävel, där kom kapaciteten hos tjejerna,
PANG!!
Det bara small, 4 mål på 1.03 minuter och plötsligt ledde vi med 4-3, och efter två flaskfyllningar och en uttryckning av nackmuskel kom även 5-3!! Nu jävlar, är vi på gång, bollen rullade vår väg och tjejerna spelade innebandy!!
Tjohoo!!
 
 
Men sen hände nått....jag vet inte vad, det var som om vi inte kunde ta det lugnt och bara spela av matchen, det var som om vi inte ville nöja oss med 5-3, det var som allt jävulstyg på en gång!!
5-4, 5-5 och med mindre än en minut kvar....5-6!
Satan i helvetes jävla skit!!
 
 
Nu är det ju så att vi måste ha någon att skylla på, så jag tar på mig den, skyll på mig!!
Jag hade ju inte guldtangan på!
 
 
Bästa vattendrickare då, ja #55 gjorde en bra insatts, även så #4 och #74, #11 skötte sig fint på backplats!!
 
Men vad vet väl jag, jag fyller ju bara vatten!
 
Ted!
 
 

RSS 2.0