Malmhaug och Raggarbandy

Premiären avklarad och nu var det dax för Malmhaug att få känna på Fbc`s cyanblåa stål!!

För att försäkra mig om att #25 får i sig tillräckligt med vätska inhandlades även en Loka till henne. Väl anländ till bussens upphämtningplats visar det sig att, där fans faan ingen buss!

 

På telefonen, VA I HELVETE POLACKJÄVEL...VART ÄR BUSSEN??
Den kommer, lugn! I helvete heller, bussen ska stå här i givackt när jag kommer!!Den kom dock till slut, det var visst dåligt batteri på den lille rackaren!
I kalmar fick vi vårat nya fina cyanblå matchställ, av erfarenhet vet jag att det där med kläder är inte bara nått man spelar i, man ska ju se snygg ut också...hugeda mig sicket bekymmer! Så shortsen delades ut i bussen, de provades, godkänndes, innerbyxorna klipptes ut på vissa, de märktes med nr och allt är frid och fröjd. Benhinnor har tejpats och hälsenor är insmorta så nu är det bara att göra jobbet, krossa Malmhaug och inkassera 3 nya friska sköna poäng!!
#2 hade även lovat mig en överaskning till dagens match, blev lite orolig att jag skulle få ett par guldtanga efter uttalandet i Innebandybladet, men gud ske lov och vilja var det en dosa matchsnus som kom i min ägo, den tackar jag allra ödmjukast för!

 

Jaha, då var vi i Kulladals sporthall, ett golv som är fruktansvärt dåligt, men gott om frukt i omklädningsrummet, det tackar vi för. Uppvärmningskläder och matchställ delas ut och vi är på gång!

Matchen igång, inser väl ganska direkt att detta kommer inte bli den mest skönspelade matchen i världshistorien, Malmhaug spelar nog den fulaste och spelförstörande innebandyn som någonsin spelats i div 1 södra!!

 

varför, jo, för dessa reservdanskar kan helt enkelt inte spela innebandy, att man sedan har en ledare som skriker BRA när våra spelare flyger kors och tvärs är inget mindre än skandal och pinsamt!!
Domarna gjorde nog så gott de kunde, och det säger nog mer om deras kunskap än om deras kompetens, de blåste ordagrant för allt och ingenting, där var det blanda och ge på toppnivå!
Men, men, nu åker vi där ifrån med tre goa pinnar och en del blåslagna kroppsdelar. Det finns nog lag som kommer tappa poäng här i Kulladals sporthall, men de kommer förmodligen göra det mot ett sämre lag, ett Malmhaug som inte spelar innebandy utan fölitar sig på att domarna är lika dåliga som de och blundar för denna raggarbandy!!


Vi vann dock med 7-3 och är som sig bör glada för det!
Matchens lirare gick mycket välförtjänt till #74, i övrigat var #19 #12 #9 väldigt duktiga på att klunka vatten!!

Men vad vet väl jag, jag fyller ju bara vatten!!


Ted!


Malmhaug!

Rent tekniskt så är detta något tidigt för ett Sargkanten inlägg, men måtte jävulen ta alla kycklingar om inte detta går vägen, jag lovar, här och nu, att om vi inte vinner matchen mot Malmhaug ska jag infria #2 Jessica Fivelstedt`s fruktansvärt felaktiga påstående, att jag har Guldtanga under matcherna, till dagens sanning! Så tjejer, vill ni inte se mig i guldtanga så....VINN!

Premiärmatch i Göteborg!

Ok, det var ett tag sedan, men jag ska göra ett allvarligt försök att hålla denna bloggen igång.

 

Att inför en premiär sätta sig på en buss 7.40 en söndags morgon med vattenflaskor, matchställ och övriga atteraljer, är en känsla som är svår att beskriva. det kan vara lite som när man kittlar ett barn som inte kan försvara sig, lite skräckblandat skratt!

 

Jag var nått oerhört nevös inför denna matchen, ska jag vara ärlig kommer jag knappt ihåg inledningen på filmen jag såg innan matstoppet, matstoppet ja....va åt vi för mat egentligen? Nån som kan fylla i luckan? Det enda jag vet med säkerhet var att doften på den toaletten inne på Statoil... var INTE mitt verk!!

 

Väl framme skulle det hängas upp matchställ, tejpas, masseras, lindas klubbor och fyllas vatten. Första perioden var nog nått av det nervösaste jag upplevt, jag hade ont i magen. Efter 10 minuter nämde jag för lagledaren att "Det släpper nog både i mig och på planen bara det blir ett mål." Mål blev det, dock i vårat mål, bakom en målvakt som övrigt i matchen var stabil som en Rauk! Vi kvitterade 3 minuter efter deras mål och gick till periodpaus med 1-1

 

Tänkte tanken, "nu är det gjort, premiären är inledd, nu jävlar växlar vi ner och kör om!" Jo, men fört måste ju naturligvis västkustpigorna peta in 2-1 men sen kom växlandet. 2-2, 2-3, 2-4 det var inget snack om saken, det var ett helt nytt lag som hade stegat ut för period 2

 

I tredje var det bara att bevaka segern, kanske försökte vi där lite för mycket att stänga matchen, men å andra sidan var det inget snack om vem som skulle ta hem segern. Där ifrån åkte vi med våra huvuden högt burna, det enda som tyngde oss var tyngden av tre poäng. men en sak är säker, Göteborg kommer att gå bra i år, nu är en premiär alltid en premiär, men jag tror nog att det kommer att kammas hem en del poäng i Torparhallen säsongen 2014-15. Målen gjorde #97 (2st) #19 och #4. #4 som förövrigt gjorde sin första match i Fbc och sitt första mål i Div.1 södra!

 

Man inser när man kommit hem med en seger i bagaget, att man förmodligen inte varit den bästa maken/fadern under veckan innan premiären, för när man landat i soffan har det där stela leendet och den korta stubinen som legat som ett ankare efter en i en hel vecka, skrikits ut och fastnat i väggarna i Torparhallen, man kommer i Göteborg att kunna höra detta i dagar att komma. Man känner sig tillfreds och förbannat nöjd med en vinst i premiären!

 

En vinst som var så oerhört viktig för alla inblandade, en vinst som talade om att vi är och har varit på rätt spår.

 

Hört vid sidan av planen: En Göteborgs suporter säger, "Inget snack om saken, rätt lag vann!" Det är väl bara att hålla med!

 

Waterboy!

 

 

 

 

RSS 2.0