Jag hatar flugor!!!!

Förbannade jävla flugor......!!

Nu menar jag inte sådana man kan få om man umgås med dåliga flickor, utan vanliga jävla "skettflôgâr" (skitflugor, eller va f-n det heter på Svenska) Jag blir tokig på dessa förbannade fän!!!

Nu vet jag att jag bor i ett jävligt jordbrukar tätt område, och att flugor är väldigt vanligt förekommande i sådana områden....men va fan, nån måtta kan det väl få vara....=(
har konstant en flugsmälla i händerna när jag går här hemma, har ni någon gång försökt att ta tidningen under armen och gå in i "tankeverkstaden" och i lugn och ro sitta och "tänka" när flugjävlarna, som kamikazebombare, attackerar varenda naken del av kroppen...??

För min del slutat ofta dessa "tankeverksamheter" i lugn och ro med otaliga vansinnesutbrott, svordomar, och en sönderslagen tidning som det sedermera blir ett jäkla liv om, för att den är oläsbar!! Flug jävel, det är ditt fel!!

Fenomenet med att på kvällarna njuta av en bra film på tv:n, eller en stund med rasande fart i ett bilspel på X-box spelet, är på somrarna ett sällsynt evenemang, man får ju för fan blåmärken av försöken att på egen hand utrota detta otyg!!

Sen är det ju märkligt också, att man inte ska få ha sina flugsmällor i fred!!! Det är alltid någon som tycker att den ska ligga någon annanstans.....
Men nu har det problemet löst sig i alla fall, köpte på mig ett skapligt gäng, så om den första är borta går man bara till gömman och tar fram en ny!!

Det är ett jäkla liv om vargars varande eller inte.......låt vargen leva och lägg varje levande minut på att utrota dessa eländiga flugor istället, det kan inte finnas en enda vettig orsak till att dessa äckliga varelser finns i våran fauna!!!!

Till sist!
Jag ställer mig frågande till denna debatt om minkfarmar som fladdrat förbi i tidningar och tv, kan för mitt liv inte förstå varför vi ska hålla vilda djur i bur bara för våran egen fåfänga!!! Måste finnas andra klädesplagg att sätta på sig än minkpälsar! Synd bara att det inte går att släppa ut dom i det fria.....

Ted!

Kommentarer
Postat av: Ewa

Håller med dig..flugor är ett gissel ;)

Här ligger oxå flugsmällaren framme jämnt..men inte p g a flugor..utan getingar..hela tiden :(

Minkfarmar är rent djurplågeri..borde inte få finnas..och bara för att nån fisförnäm tant ska gå i päls..sjukt är det :(

Och vargen..hur klarade de förr att leva med den?

Ha det gott!!

2010-08-18 @ 12:46:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0