Svammel.......

Har tråkigt, inget att göra. Ligger med fartyget i Malmö och dräller, skitlångt in till stan, och minusgrader, är inte dom rätta förutsättningarna för en promenad in till puben direkt! Suck!

Så då får jag väl ligga här och svamla då!

Har väl egentligen inget konkret att komma med, får nog hoppa in i duschen och vaska av sig dagens svett och anlete, eller det kanske är bättre att stå någorlunda stilla när man duschar, så man inte halkar och sätter sig på schampoflaskan, då skiter man väl såpbubblor dagarna i ända kan jag tro! Ha ha, dagarna i ända, nu var jag ju riktigt fyndig...:-)

Skulle väl egentligen vilja vara i Göteborg just nu, Äldsta dottern spelar SM i innebandy där just nu, och det missar jag ju i vanlig ordning. De e goa gubbar på Avenyn!! Men å andra sidan, här jag ligger nu är jag åtminstone nycker och billig i drift, undrar hur frun har det på den fronten? Hon lär väl varken vara nykter eller rik kan jag tro...

Undrar om jag ska gå och olla kockens tandborste, då har jag i alla fall nått att göra, näe! Han skulle inte skulle nog inte märka det före jul i alla fall....inge roligt med det!

Nä, dusch och promenad får det bli, här kan jag inte ligga och tycka synd om mig själv. Går jag långt nog hittar jag kanske nått att fördriva tiden med trots allt...

Ted!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0